Swimming Pool Renovation Ideas – 5 Best Upgrades to Consider for Your Swimming Pool

Η λήψη απόφασης για την ανακαίνιση μιας πισίνας δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά η πρόσφατη πρόοδος της τεχνολογίας της πισίνας κάνει τις ανακαινίσεις να αξίζουν τον κόπο σας. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν τώρα να μετατρέψουν μια παλιά, ενοχλητική πισίνα σε μια πολυτελή πισίνα, με όλες τις πιθανές ανέσεις, που λειτουργεί πιο ομαλά από ποτέ. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι συμβιβάζονται με την υπάρχουσα πισίνα τους επειδή δεν λαμβάνουν επαρκείς πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες ανακαίνισης πισίνας. Ίσως απλώς υποτιμούν τις μεταμορφωτικές δυνατότητες της ανακαίνισης μιας υπάρχουσας πισίνας. Μην σας τρομάζει το έργο της ανακαίνισης της πισίνας σας με τις τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας.

Εδώ είναι οι 5 καλύτερες αναβαθμίσεις που πρέπει να εξετάσετε για την ανακαίνιση της πισίνας σας:

1. Χλωριωτής Θαλασσινού Νερού – Καθαριστής Πισίνας Extraordinaire

Οι χλωριωτές αλμυρού νερού αντιπροσωπεύουν ένα νέο κύμα στην τεχνολογία εξυπηρέτησης πισίνας. Οι χλωριωτές αλμυρού νερού αφαιρούν την ανάγκη για υγρό χλώριο, κοκκώδες χλώριο ή δισκία χλωρίου. Το κλειδί εδώ είναι η ευκολία. Οι χλωριωτές αλμυρού νερού εξαλείφουν την αποθήκευση και τη χειρωνακτική εφαρμογή του χλωρίου. Όταν χρειάζεται χλώριο, το αλάτι μετατρέπεται σε χλώριο μέσω μιας απλής χημικής διαδικασίας, της ίδιας διαδικασίας που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αυτών των άλλων πρόσθετων χλωρίου. Η δημιουργία χλωρίου μέσα στο ίδιο το κολυμβητήριο έχει αυξημένα αποτελέσματα απολύμανσης λόγω της χημικής διαδικασίας με την οποία σχηματίζεται το χλώριο. Συνολικά, μια ανακαίνιση που περιλαμβάνει χλωριωτή αλμυρού νερού μειώνει την ταλαιπωρία της προσθήκης και παρακολούθησης του χλωρίου. Αυτοί οι χλωριωτές θα αποτρέψουν επίσης τη φαγούρα στα μάτια και τα πράσινα μαλλιά ρυθμίζοντας τα δικά τους επίπεδα χλωρίου. Φύλαξε τα γυαλιά σου για την παραλία. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο κολυμπώντας στην πισίνα σας και λιγότερο χρόνο στη φροντίδα της. Οι χλωριωτές αλμυρού νερού αναλαμβάνουν την πλήρη ευθύνη για την πισίνα σας.

2. Έγχρωμο LED και Φώτα πισίνας με οπτικές ίνες – Πισίνες που ρίχνουν φως στη νυχτερινή ζωή στην πίσω αυλή

Μια ανακαίνιση που θα αναβαθμίσει σημαντικά τα οπτικά εφέ της πισίνας σας είναι η προσθήκη έγχρωμου φωτισμού LED και οπτικών ινών. Αυτή η νέα τάση του νυχτερινού φωτισμού της πίσω αυλής θερμαίνει πισίνες και τοπία σε όλο τον κόσμο. Τα έγχρωμα φώτα πισίνας με οπτικές ίνες και LED μπορούν να εισαχθούν απευθείας στο πάτωμα ή στον τοίχο μιας πισίνας ή σπα, επιτρέποντας σε ολόκληρα υδάτινα σώματα να λάμπουν σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων νέον. Μια καλά φωτισμένη πισίνα που περιβάλλεται από φώτα οπτικών ινών μπορεί να ζωντανέψει την πισίνα και το τοπίο σας. Αυτά τα φώτα οπτικών ινών και LED αυξάνουν τη συνολική αξία της πισίνας σας. βελτιώνουν τη λειτουργική χρήση ενός υπαίθριου χώρου διαβίωσης ενθαρρύνοντας τους ιδιοκτήτες σπιτιού να κολυμπούν και να διασκεδάζουν στις αυλές τους πολύ μετά τη δύση του ηλίου. Εκτός από την επέκταση των ωρών χρήσης της πισίνας, τα έγχρωμα φώτα LED και οπτικών ινών δημιουργούν επίσης δυναμικά σκηνικά στις βραδινές συγκεντρώσεις. Τα φώτα αστεριών οπτικών ινών μπορούν να πασπαλιστούν κατά μήκος του πυθμένα της πισίνας, του τοίχου ενός καταρράκτη ή στο εσωτερικό ενός σπηλαίου με αστρονομικά εφέ. Εκθαμβωτικές οπτικές οθόνες μπορούν να φανούν καθώς τα φώτα LED και οι οπτικές ίνες αλλάζουν χρώμα και φτιάχνουν τη διάθεση για ένα ρομαντικό κολύμπι αργά τη νύχτα ή ένα πολυσύχναστο μπάνιο στην αυλή. Η συμπερίληψη οπτικών ινών ή φώτων LED στις ανακαινίσεις της πισίνας σας θα αλλάξει τη νυχτερινή σας ζωή.

3. Αδρανή σοβά για φινίρισμα πισίνας – Μια ανθεκτική επιφάνεια που αστράφτει από την κορυφή μέχρι το κάτω μέρος

Όπως και ο φωτισμός της πισίνας, τα αδρανή φινιρίσματα από γύψο πισίνας παράγουν πισίνες με πλούσια χρώματα. Ο σοβάς πισίνας προστατεύει τις πισίνες από σκυρόδεμα με gunite από φθορές, αλλά η νέα τεχνολογία σοβά έχει αναπτύξει πολύ πιο ευχάριστες αισθητικά εναλλακτικές από τον βαρετό, λευκό σοβά Marcite. Τα αδρανή φινιρίσματα όχι μόνο παράγουν πιο ανθεκτικές επιφάνειες από το ξεπερασμένο Marcite, αλλά διατίθενται επίσης σε μεγάλη ποικιλία υφών και χρωμάτων. Καθώς ο χαλαζίας, οι κρύσταλλοι και τα βότσαλα έχουν αυξήσει την ανθεκτικότητα του σοβά, το πρότυπο έχει επίσης αυξηθεί για τη συνολική οπτική γοητεία του σοβά πισίνας. Αυτές οι επιφάνειες αντανακλούν και διαθλούν τα χρώματα και το φως, παράγοντας συναρπαστικά εφέ από το κάτω μέρος της πισίνας μέχρι την επιφάνεια. Τα αδρανή φινιρίσματα μπορούν να γυαλιστούν και να είναι λεία ή ανώμαλα, χρησιμοποιώντας βότσαλα, για φυσική αίσθηση. Συνολικά, η ανακαίνιση της πισίνας σας με αδρανή φινίρισμα μπορεί να τη διακοσμήσει με αστραφτερά χρώματα και να αυξήσει το προσδόκιμο ζωής του φινιρίσματος σε οπουδήποτε μεταξύ 10 και 20 συν χρόνια, σε αντίθεση με το Marcite που δεν διαρκεί περισσότερο από 10 χρόνια.

4. Electronic Auto Fill – The Endless Water Supplier

Η ανακαίνιση της πισίνας σας με ηλεκτρονικό αυτόματο γέμισμα μπορεί να προσφέρει μια εξαιρετική, πρακτική προσθήκη σε μια πισίνα. Όπως και ο χλωριωτής θαλασσινού νερού, τα ηλεκτρονικά αυτόματα γεμίσματα, γενικά, μειώνουν τον χρόνο που αφιερώνετε ανησυχώντας για την πισίνα σας. Η στάθμη του νερού στις πισίνες πέφτει καθημερινά ως αποτέλεσμα της εξάτμισης και των ανθρώπων που μπαινοβγαίνουν. Εάν το νερό είναι πολύ χαμηλό, οι αντλίες και τα φίλτρα της πισίνας δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά. Τα ηλεκτρονικά αυτόματα γεμίσματα παρακολουθούν τη στάθμη του νερού της πισίνας και γεμίζουν την πισίνα ανάλογα μέχρι να φτάσει στο σωστό επίπεδο. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το πού θα πρέπει να είναι η στάθμη του νερού, ούτε χρειάζεται να βάζετε λάστιχο στην πισίνα για μία ή δύο ώρες. Η ανακαίνιση με ηλεκτρονικό αυτόματο γέμισμα χρησιμεύει ως μια ακόμη λύση για τις ανησυχίες της πισίνας σας.

5. Φυσική πέτρα Αντιμετώπιση και Καταστρώματα – Πισίνες στολισμένες με φυσική πέτρα

Μια άλλη χρήσιμη ανακαίνιση πισίνας είναι η προσθήκη επένδυσης και καταστρώματος από φυσική πέτρα. Η επένδυση από πέτρα και τα αίθρια δίνουν στυλ στους εξωτερικούς χώρους διαβίωσης. Μια ποικιλία από πέτρες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση και αίθρια, όπως bluestone, ψαμμίτη και Tennessee Crab Orchard. Ανάλογα με το στυλ της πισίνας, διάφορες φυσικές πέτρες μπορούν να ολοκληρώσουν την εμφάνιση με φυσικούς ή επίσημους τόνους. Τα υλικά με αντίθεση μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να τραβήξουν την προσοχή και να πλαισιώσουν τα εστιακά σημεία της πίσω αυλής. Για παράδειγμα, η μπλε πέτρα που αντιμετωπίζει γύρω από μια πισίνα με καταστρώματα από ψαμμίτη τονίζει το περίγραμμα της πισίνας. Φροντίστε να επιλέγετε πέτρες με σύνεση και να έχετε κατά νου τις πρακτικές ανάγκες των συγκεκριμένων χώρων. Τα αίθρια πισίνας του Tennessee Crab Orchard, για παράδειγμα, παραμένουν σχετικά δροσερά στον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, προστατεύοντας τα γυμνά πόδια σας από το να καούν καθώς χαλαρώνετε γύρω από την πρόσφατα ανακαινισμένη πισίνα σας. Επιπλέον, η φυσική πέτρα χρησιμεύει ως καλύτερη επιλογή από ένα απλό αίθριο επίστρωσης. οι λιθόστρωτες συνήθως γίνονται ξεπερασμένες μετά από 5 χρόνια. Η φυσική πέτρα αποδεικνύεται επίσης ότι παρέχει καλύτερη επιφάνεια από το σταμπωτό σκυρόδεμα επειδή δεν γλιστράει και το χρώμα δεν ξεθωριάζει.

Συμπεράσματα ανακαίνισης

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού θα πρέπει να επωφεληθούν πλήρως από τις ανακαινίσεις της πισίνας τους αναβαθμίζοντας ορισμένες πτυχές της πισίνας και του εξωτερικού χώρου διαβίωσής τους. Οπτικά, η επένδυση και η επένδυση από φυσική πέτρα, καθώς και τα έγχρωμα φώτα πισίνας LED και οπτικών ινών, δημιουργούν όμορφες σκηνές που αναδεικνύονται με συναρπαστικούς τρόπους. Στο τέλος της υπηρεσίας, τα ηλεκτρονικά αυτόματα γεμίσματα και οι χλωριωτές θαλασσινού νερού παρέχουν λύσεις χωρίς προβλήματα που διατηρούν τις πισίνες πεντακάθαρες και λειτουργούν ομαλά. Τέλος, τα φινιρίσματα από αδρανή σοβά συνδυάζουν πρακτικότητα και ομορφιά. Οι ανθεκτικοί σοβάδες πισίνας προστατεύουν τις πισίνες από φθορές για 20 και πλέον χρόνια. Ταυτόχρονα, τα φινιρίσματα αδρανών φέρνουν μια πολύχρωμη λάμψη στις πισίνες από σκυρόδεμα. Μην παραβλέπετε αυτήν την ευέλικτη λίστα με συναρπαστικές αναβαθμίσεις όταν σκέφτεστε μια ανακαίνιση πισίνας. Αναβαθμίστε την πισίνα σας με καθεμία από αυτές τις σύγχρονες ανέσεις και ίσως δεν χρειαστεί να ανακαινίσετε ποτέ ξανά την πισίνα σας.

Σχολιάστε