In-Ground Pool Closing Accessories – Quick Buyers Guide

Τα αξεσουάρ κλεισίματος της πισίνας στο έδαφος, στις πολλές διαφορετικές μορφές τους, γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στους ιδιοκτήτες πισίνας ως αποτέλεσμα των πολλών πλεονεκτημάτων που παρέχουν. Που κυμαίνονται από σκούπες πισίνας και κλεισίματα skimmer μέχρι καλύμματα αντλιών και ανθεκτικών στις καιρικές συνθήκες καλύμματα εξοπλισμού, τα αξεσουάρ χειμωνιάτικης πισίνας στο έδαφος προσφέρουν εξαιρετική άνεση καθώς και βελτιωμένη χειμερινή προστασία. Αυτό το κάνουν εξαλείφοντας την ανάγκη για ορισμένα βήματα στην παραδοσιακή διαδικασία χειμερινοποίησης, κάνοντας άλλα βήματα ευκολότερα και προσθέτοντας στην αποτελεσματικότητα του τυπικού εξοπλισμού κλεισίματος πισίνας, όπως τα χειμερινά καλύμματα. Κατά συνέπεια, τα αξεσουάρ για το χειμώνα μπορεί να είναι πολύ αξιόλογες προσθήκες στη λίστα εύχρηστων εργαλείων οποιουδήποτε ιδιοκτήτη πισίνας στο έδαφος.

Ένας από τους κύριους σκοπούς του χειμερινισμού της πισίνας είναι να διατηρείται το νερό της πισίνας καθαρό, έτσι ώστε τα ανοίγματα των ελατηρίων να είναι πιο γρήγορα και ευκολότερα, με ελάχιστη απαιτούμενη προσπάθεια καθαρισμού. Φυσικά, το πρώτο βήμα για την επίτευξη ενός τέτοιου στόχου είναι να διασφαλίσετε ότι η πισίνα σας είναι καθαρή τη στιγμή του κλεισίματος. Τα αξεσουάρ κλεισίματος της πισίνας στο έδαφος, όπως οι ηλεκτρικές σκούπες πισίνας και τα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να αφαιρούν τα φύλλα από τον πυθμένα της πισίνας, επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες πισίνας να κάνουν ακριβώς αυτό. Τα ποιοτικά καθαριστικά πισίνας προσφέρουν εύκολους ελιγμούς καθώς και ισχυρή αναρρόφηση και θα αφαιρέσουν εύκολα τα πάντα, από λεπτή λάσπη έως μεγαλύτερα υπολείμματα από μια πισίνα. Για τη συλλογή φύλλων και άλλων υπολειμμάτων από τον πυθμένα της πισίνας, τα αξεσουάρ αφαίρεσης φύλλων είναι επίσης εξαιρετικές επιλογές. Αυτά τα προϊόντα συλλέγουν φύλλα και τα αποθέτουν σε μια προσαρτημένη σακούλα, καθαρίζοντας την πισίνα ενώ αποτρέπουν το φράξιμο του φίλτρου με μεγάλα σκουπίδια.

Μόλις η πισίνα σας είναι καθαρή και χωρίς σκουπίδια, ήρθε η ώρα να στρέψετε το μυαλό σας στην πιθανότητα ζημιάς από το πάγωμα. Εάν το νερό εισέλθει στα υδραυλικά της πισίνας σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μπορεί να παγώσει μέσα στις γραμμές. Δεδομένου ότι το νερό διαστέλλεται καθώς παγώνει, ο πάγος μπορεί να ασκήσει πίεση και να προκαλέσει βλάβη στις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να σας ενοχλεί η αποστράγγιση της πισίνας σας κάτω από τη γραμμή skimmer για να αποτρέψετε το παραπάνω σενάριο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία αξεσουάρ κλεισίματος για πισίνες στο έδαφος. Για παράδειγμα, κλεισίματα skimmer και χειμερινές τάπες και βαλβίδες χρησιμοποιούνται για τη στεγανοποίηση των γραμμών skimmer και επιστροφής, αποτρέποντας τη ζημιά από το πάγωμα ακόμη και χωρίς μείωση της στάθμης του νερού. Τα αξεσουάρ διαχείμασης για πισίνες στο έδαφος περιλαμβάνουν επίσης προστατευτικά skimmer, τα οποία τοποθετούνται μέσα στο περίβλημα του skimmer και απορροφούν την πίεση του διαστελλόμενου πάγου, αποτρέποντας έτσι ρωγμές και άλλες δαπανηρές ζημιές.

Άλλες μέθοδοι για την προστασία των υδραυλικών εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού της πισίνας σας περιλαμβάνουν τη χρήση εξαρτημάτων κλεισίματος για πισίνες εντός του εδάφους, όπως μη τοξικά αντιψυκτικά και αδιάβροχα καλύμματα εξοπλισμού. Το μη τοξικό αντιψυκτικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σωλήνες πισίνας και υδραυλικές εγκαταστάσεις και θα αποτρέψει το πάγωμα των γραμμών, ενώ οι μη τοξικές του ιδιότητες παρέχουν το πρόσθετο πλεονέκτημα ασφάλειας. Τα αδιάβροχα καλύμματα αντλίας και καλοριφέρ είναι επίσης αξεσουάρ κλεισίματος πισίνας στο έδαφος που χρησιμοποιούν πολλοί ιδιοκτήτες πισίνας. Σχεδιασμένα για να αντέχουν στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, τα αδιάβροχα καλύμματα εξοπλισμού θα προστατεύουν τις αντλίες και τους θερμαντήρες από ζημιές που μπορεί να προκληθούν από την υγρασία και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Παρέχοντας στον εξοπλισμό σας τέτοια προστασία, θα εξοικονομήσετε κόστος επισκευής και θα παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της αντλίας και του θερμαντήρα σας.

Εκτός από τον καθαρισμό της πισίνας σας και την προστασία των υδραυλικών της, ένα από τα πιο σημαντικά βήματα της χειμερινής λειτουργίας της πισίνας είναι να καλύψετε την πισίνα σας με ένα χειμερινό κάλυμμα. Τα χειμερινά καλύμματα πισίνας εμποδίζουν τα φύλλα και άλλα υπολείμματα να μολύνουν το νερό, διατηρώντας την πισίνα καθαρή. Ωστόσο, εάν το χειμερινό σας κάλυμμα χαλαρώσει, δεν θα παρέχει επαρκή προστασία και μπορεί επίσης να καταστραφεί, ειδικά κατά τη διάρκεια ανεμοθύελλας. Ευτυχώς, υπάρχουν διαθέσιμα πολλά διαφορετικά αξεσουάρ χειμωνιάτικης πισίνας στο έδαφος που θα σας επιτρέψουν να ασφαλίσετε σταθερά το κάλυμμα της χειμερινής σας πισίνας, παρέχοντας παράλληλα στην πισίνα σας πρόσθετη προστασία κατά τους χειμερινούς μήνες.

Για παράδειγμα, οι σωλήνες νερού και τα μπλοκ νερού είναι και τα δύο σχεδιασμένα για να συγκρατούν την επικάλυψη των χειμερινών καλυμμάτων πισίνας, διατηρώντας το ύφασμα με ασφάλεια στη θέση του. Οι σωλήνες νερού είναι κατασκευασμένοι από στιβαρό, βαρύ βινύλιο και μπορούν εύκολα να γεμιστούν με νερό από έναν τυπικό σωλήνα κήπου για να παρέχουν βάρος. Ενώ τα aqua blocks εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό με τους σωλήνες νερού, είναι κατασκευασμένα από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας και διαθέτουν ειδικές ιδιότητες που αποτρέπουν το σχίσιμο, το ράγισμα και το ξεθώριασμα. Τα χειμερινά κιτ επιθεμάτων κάλυψης πισίνας είναι επίσης πολύτιμα αξεσουάρ χειμωνιάτικης λειτουργίας για πισίνες στο έδαφος, καθώς επιτρέπουν γρήγορες μικρές επισκευές τυχόν σκισιών ή ζημιών που προκαλούνται από τρωκτικά, πτώση κλαδιών ή άλλα σενάρια.

Ανάλογα με τον τύπο του χειμερινού καλύμματος που χρησιμοποιείτε για την πισίνα σας, μπορεί να καταλήξετε με συσσωρευμένο χιόνι ή νερό της βροχής στην επιφάνεια του καλύμματος. Εάν συμβεί αυτό, ένα από τα καλύτερα αξεσουάρ για το χειμώνα για την πισίνα στο έδαφος που μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας είναι μια αντλία κάλυψης. Οι αντλίες κάλυψης θα αποστραγγίσουν γρήγορα και άνετα τυχόν συσσωρευμένο νερό από την επιφάνεια του χειμερινού καλύμματος της πισίνας σας, χωρίς καμία δύσκολη ή χρονοβόρα εργασία από μέρους σας. Με άλλα λόγια, οι αντλίες κάλυψης προσφέρουν μεγάλη ευκολία, όπως συμβαίνει με όλα τα παραπάνω αξεσουάρ κλεισίματος για πισίνες στο έδαφος.

Σχολιάστε