Automatic Pool Water Leveler

Αν ψάχνετε για έναν αξιόπιστο αυτόματο μηχάνημα στάθμης νερού πισίνας, θα σας εξοικονομήσω χρόνο και χρήμα κοινοποιώντας μερικά στοιχεία σχετικά με τους ρυθμιστές νερού. Ακριβώς έξω από την πύλη: Μείνετε μακριά από οποιαδήποτε συσκευή αυτόματης πλήρωσης που συνδέεται με έναν εύκαμπτο σωλήνα κήπου! Είναι κατασκευασμένα κυρίως από πλαστικά μέρη που μπορούν και θα παραμορφωθούν ή θα γίνουν εύθραυστα από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Κατά συνέπεια, είναι ευαίσθητα σε κολλήματα και μπλοκάρισμα, με αποτέλεσμα την υπερχείλιση της πισίνας με πιθανή ζημιά από πλημμύρα. Δεύτερον, ο ίδιος ο εύκαμπτος σωλήνας είναι μια υποχρέωση λόγω της πιθανότητας να εξασθενήσει από πρήξιμο και σκάσιμο. Φανταστείτε αυτό να συμβαίνει ενώ είστε σε διακοπές… ζημιά νερού, λογαριασμός νερού και ίσως μήνυση από πλημμυρισμένο γείτονα.

Οι περισσότερες πισίνες που κατασκευάστηκαν τα τελευταία 15 έως 20 χρόνια είναι εξοπλισμένες με ενσωματωμένη στάθμη νερού σαν δεξαμενή τουαλέτας, η οποία μπορεί να έχει 10 έως 15 διαφορετικά κινούμενα μέρη, οποιοδήποτε από τα οποία μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργία λόγω παραμόρφωσης εξαρτημάτων , σπάσιμο, ράγισμα, μπλοκάρισμα, κόλληση ή χαλαρή εργασία. Πολλοί από αυτούς τους μηχανικούς πλωτήρες στάθμης νερού αντικαθίστανται επί του παρόντος από πλωτήρες ηλεκτρονικού τύπου όπως οι Levelor, Pentair, Jandy, Savio, Ventura, Sentra ή AquaFill.

Οι πισίνες που κατασκευάστηκαν πριν από το 1980 γεμίζουν είτε με σωλήνα κήπου είτε με γραμμή πλήρωσης από απομακρυσμένη βρύση. Και οι δύο αυτές μέθοδοι είναι πολύ χρονοβόρες και δυνητικά επικίνδυνες, καθώς το άτομο πρέπει να μείνει εκεί όσο η πισίνα είναι γεμάτη ή να ρισκάρει να ξεχάσει και να απομακρυνθεί όσο γεμίζει. Σύμφωνα με την Εθνική Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών, οι υπερχειλισμένες πισίνες, οι λίμνες, τα υδρομασάζ, τα σιντριβάνια και τα τζακούζι είναι το δεύτερο υψηλότερο κόστος και αιτία για ζημιές από το νερό στους ιδιοκτήτες σπιτιού.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες πισίνας δεν συνειδητοποιούν ότι υπάρχει λύση σε αυτή την δαπανηρή και χρονοβόρα κατάσταση. Υπάρχουν υφιστάμενοι ηλεκτρονικοί αυτόματοι ισοπεδωτές νερού που μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν εκ των υστέρων σε παλαιότερες πισίνες χωρίς να κόψουν τη δοκό σύνδεσης ή το περιβάλλον κατάστρωμα της πισίνας. δεν απαιτείται αναδιαμόρφωση ή κατασκευή. Ωστόσο, να γνωρίζετε ότι υπάρχουν στάθμες νερού που χρησιμοποιούν δύο ηλεκτρικούς αισθητήρες για να ανιχνεύσουν τη στάθμη του νερού μέσω της ηλεκτρικής αντίστασης και αυτοί οι ανιχνευτές θα αμαυρώσουν και θα διαβρωθούν σε όξινο, αλκαλικό και χλωριωμένο νερό. Αυτό, με τη σειρά του, κάνει την ανάγνωση να ποικίλλει ή να γίνει ανύπαρκτη. Επιπλέον, η πλακέτα κυκλώματος που απαιτείται για την ανάγνωση της αντίστασης είναι επιρρεπής σε συμπύκνωση κατά τη διάρκεια περιόδων γρήγορων μεταβολών της θερμοκρασίας, συμπεριλαμβανομένης της ευπάθειας στον διαβρωτικό αλατισμένο αέρα του ωκεανού κατά μήκος των ακτών. Το μειονέκτημα των τηλεχειριστηρίων στάθμης νερού είναι ότι χρειάζεται αλλαγή μπαταρίας, προσθέτοντας στο πρόγραμμα συντήρησης της λίμνης.

Οι Ventura, Sentra και AquaFill είναι οι ευκολότεροι στην εγκατάσταση και δεν χρειάζονται συντήρηση, με τα ηλεκτρονικά να είναι ερμητικά σφραγισμένα, εξαλείφοντας την πιθανότητα διείσδυσης νερού. Ένας αξιόπιστος αυτόματος ηλεκτρονικός ελεγκτής στάθμης νερού αξίζει την επένδυση για την εξοικονόμηση χρόνου, χρημάτων, μηδενικής επιδείνωσης και πραγματικής ηρεμίας. Αναμένετε να πληρώσετε μόλις $70 ή έως $450. Η στάθμη νερού δεν είναι μια δαπάνη, αλλά μάλλον μια επένδυση στην ελευθερία. Καλο κυνηγι.

Σχολιάστε