ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ

Εκτυπωτής ΚάπνιζανΟι Ημιολυμπιακοί Αγώνες κλειστού στίβου, υπό κατασκευή στο , θα εξυπηρετήσουν 4 περιοχές. πισίνα Τόνισε ότι η κατασκευή πλησιάζει στην ολοκλήρωση.

ΘΑ ΕΛΑΦΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Επαρχιακός Διευθυντής Νεολαίας και Αθλητισμού τυπογράφος Ιησούς Μίλησε για επενδύσεις σε αθλήματα κολύμβησης στο Duzce. Σημειώνοντας ότι οι πισίνες σε Chilimli και Akcakodza πλησιάζουν στην ολοκλήρωση, ο Yazidzi είπε ότι με αυτές τις δύο επενδύσεις θα ολοκληρωθούν οι πισίνες στο κέντρο. πισίναΔήλωσε ότι θα ελαφρυνθεί το βάρος.

ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Μπαχτσεσεχίρ Είπε ότι έχουν κλείσει τον κύκλο μετρητών για την πισίνα στην περιοχή του και ότι τα ραντεβού γίνονται μόνο διαδικτυακά. τυπογράφος Ιησούς, ανακοίνωσε ότι το σύστημα παρακολούθησης εσόδων που έχουν δημιουργήσει είναι το πρώτο στην Τουρκία. Yazidzi: «Η χρήση της πισίνας μας είναι 3 φορές μεγαλύτερη από τη χρήση της πισίνας του Πανεπιστημίου Duzce. Από το 2021, έχουμε κλείσει τον βρόχο μετρητών εδώ.

Δεν υπάρχουν χρήματα εδώ. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά. Τα χρήματα που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα αποστέλλονται στην τράπεζα μέσω της συσκευής POS. Τα έσοδα αυτής της εγκατάστασης μου αναφέρονται στις 9 π.μ. από τον διαχειριστή της εγκατάστασης. Είναι η πρώτη φορά στην Τουρκία. Παίρνουμε τα χρήματα όταν κλείσετε ένα ραντεβού. «Δεν ελέγχουμε αν έρχεται ή όχι», είπε.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ

στο κέντρο πισίναΔηλώνοντας ότι περισσότερα από χίλια άτομα το χρησιμοποιούν σε μια εβδομάδα Εκτυπωτής «Η εβδομαδιαία χρήση της πισίνας είναι πάνω από χίλιες. «Υπάρχουν πολλά ζητήματα όπως η ασφάλεια της ζωής, η ασφάλεια των τροφίμων, η ανάλυση του νερού, οι ομάδες απόδοσης, η πολιτική χρήση», είπε.

ΟΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΘΕΙ

τυπογράφος Ιησούς Κάπνιζαν εσείς AkcakochaΔίνοντας πληροφορίες για τα κολυμβητήρια που θα ολοκληρωθούν το 2012, είπε, «Η πισίνα που έχουμε φτιάξει στη μέση 4 συνοικιών θα ολοκληρωθεί σύντομα. Είμαστε στο τελικό στάδιο κατασκευής. Θα αναλάβουμε το βάρος των περιοχών μας με αυτή την πισίνα. Θα κάνουμε την πισίνα μας εδώ λίγο πιο άνετη. Η πισίνα μας στην Akcakoca έχει σχεδόν τελειώσει. Προσφέραμε την κάλυψη», είπε.

(Ειδήσεις – Φωτογραφία: Hakan Arslan)

Source link

Σχολιάστε