Τραπέζια καρτών – Πώς να τα συντηρήσετε και να τα καθαρίσετε σωστά

Τα τραπέζια με κάρτες είναι ένα τόσο ευέλικτο έπιπλο οικιακής ψυχαγωγίας και πολλοί άνθρωποι τα αγοράζουν για να παίξουν χαρτιά και άλλα στην άνεση του σπιτιού τους. Πολλοί συνειδητοποιούν το ποσό των χρημάτων και του χρόνου που εξοικονομούν από το να μην βγαίνουν τόσο πολύ έξω και να περνούν ποιοτικό χρόνο με τους στενούς φίλους και τα μέλη της οικογένειάς τους στο σπίτι. Τα τραπέζια και οι καρέκλες με κάρτες χρησιμοποιούνται κυρίως για τη φιλοξενία παιχνιδιών με κάρτες. είναι σαν να φέρνεις το καζίνο στο σπίτι σου μείον τον χρόνο ταξιδιού κ.λπ.

Υπάρχει μια εφάπαξ επένδυση όταν αγοράζετε σετ τραπεζιού καρτών, αλλά αυτή η επένδυση θα σας φέρει πολλά χρόνια διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Για να κρατήσετε το τραπέζι σας για χρόνια, πρέπει οπωσδήποτε να συντηρήσετε, να καθαρίσετε και ίσως ακόμη και να επισκευάσετε εάν απαιτείται. Η συντήρηση του τραπεζιού σας δεν είναι τόσο δύσκολη, αρκεί να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα:

  1. Αποθήκευση – Όταν αποθηκεύετε τα τραπέζια σας, βεβαιωθείτε ότι ο χώρος αποθήκευσης είναι στεγνός για να αποφευχθεί η μούχλα του τραπεζιού. Είναι επίσης καλύτερο να έχετε έναν χώρο αποθήκευσης που να έχει λιγότερη κίνηση από το κανονικό για να αποτρέψετε οποιονδήποτε να πατήσει ή να αναποδογυρίσει το τραπέζι.
  2. Τρόφιμα & Ποτά – Εάν πρόκειται να φιλοξενήσετε το βράδυ του παιχνιδιού με κάρτες στο σπίτι σας και προσκαλείτε μερικούς φίλους, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα φάτε πρώτα πριν ξεκινήσετε να παίζετε. Πλύνετε τα χέρια σας πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι για να αφαιρέσετε τυχόν λίπη φαγητού από τις μάρκες σας, τα χαρτιά κ.λπ.
  3. Σφίξτε αυτές τις βίδες – Με την πάροδο του χρόνου, τα πόδια των καρεκλών και του τραπεζιού σας μπορεί να χαλαρώσουν λίγο. Πάρτε ένα κατσαβίδι επίπεδης κεφαλής ή Philips και σφίξτε όλες τις βίδες για να αποφύγετε τυχόν ταλαντευόμενες κινήσεις.
  4. Βουρτσίστε την τσόχα σας – Οι περισσότερες επιφάνειες τραπεζιού καρτών καλύπτονται με αυτήν την παραδοσιακή τσόχα τραπεζιού που γνωρίζετε. Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε την επιφάνεια από τσόχα είναι με μια ελαφριά βούρτσα που χρησιμοποιούν πολλοί ιδιοκτήτες τραπεζιών μπιλιάρδου για να καθαρίσουν τα τραπέζια τους.

Φροντίστε καλά τα έπιπλά σας και θα σας χαρίσουν πολλά χρόνια συγκινήσεων και ενθουσιασμού με στενούς φίλους και οικογένεια. Θυμηθείτε να κάνετε μια μικρή συντήρηση ρουτίνας εάν θέλετε να έχετε το τραπέζι καρτών σας τελευταίο. Υπάρχουν άλλοι σκοποί για τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τραπέζι εκτός από τραπουλόχαρτα, οπότε μην νομίζετε ότι πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε για έναν μόνο λόγο. Υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις που απαιτούν επιπλέον τραπέζι και καρέκλες, όπως πάρτι γενεθλίων, δείπνα, λεμονάδες για τα παιδιά σας κ.λπ.

Σχολιάστε