Το νερό της πισίνας σας

Ανοίγετε την πισίνα σας κάθε καλοκαίρι και ελπίζετε να δείτε αφρώδες καθαρό νερό κάτω από αυτό το κάλυμμα. Περίμενε λίγο… αυτό δεν συμβαίνει. Λοιπόν, τεχνικά, αν ζείτε κάπου που δεν απαιτεί από εσάς να κλείσετε ποτέ την πισίνα, τότε δεν θα χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιήσετε ένα κάλυμμα μπορεί να είστε έτοιμοι, αλλά για τους υπόλοιπους από εμάς, αυτό που συμβαίνει με αυτό το νερό της πισίνας τον χειμώνα δεν είναι δεν είναι όμορφο.

Ακόμη και οι καλύτερες προσφορές κάλυψης στο word θα μεταφέρουν μερικά από τα σκουπίδια και το βρώμικο νερό από το κάλυμμα στο νερό της πισίνας από κάτω, είναι απλώς μέρος της δουλειάς του ανοίγματος της πισίνας. Δεν μπορείς να κολυμπήσεις με το κάλυμμα, οπότε πρέπει να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες!

Για να καθαρίσετε αυτό το νερό, πρέπει να ξεκινήσετε βγάζοντας όλα τα φύλλα, τα υπολείμματα και τη γενική ρίψη από το νερό. Δυστυχώς, οι περισσότερες σκούπες λειτουργούν μόνο αφού επιτευχθεί η στάθμη του νερού για το έτος καθώς χρησιμοποιούν την αντλία, αλλά μπορείτε ακόμα να αφαιρέσετε μερικά από τα μεγαλύτερα υλικά όταν η στάθμη είναι χαμηλή. Είναι επίσης καλή ιδέα αυτή τη στιγμή (ενώ το νερό δεν είναι πολύ βαθιά) να μπείτε και να κατεβάσετε τα τοιχώματα της πισίνας. Συνιστάται να το κάνετε αυτό καθώς κλείνετε μια πισίνα, αλλά εάν έχουν συσσωρευτεί πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μπορεί να θέλετε να το κάνετε ξανά.

Μόλις βγουν όλα τα σκουπίδια και η βρωμιά από την πισίνα, οι ειδικοί λένε ότι μια δόση σοκ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανεβάσετε το χημικό επίπεδο και να απαλλαγείτε από τυχόν βακτήρια που μπορεί να παραμείνουν. Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το σοκ είναι να το χρησιμοποιήσετε όταν η στάθμη του νερού επανέλθει στο κανονικό για την εποχή, επομένως κρατήστε το μέχρι να λειτουργήσει ο σωλήνας και μπορείτε να συνδέσετε ξανά τους σωλήνες skimmer και την αντλία στην πισίνα.

Το νερό σε μια πισίνα μπορεί να φαίνεται καθαρό και καθαρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υγιεινό να κολυμπήσετε. Εδώ είναι χρήσιμο ένα κιτ δοκιμής νερού πισίνας. Θα πρέπει να δοκιμάζετε το νερό εβδομαδιαίως (καθημερινά εάν υπάρχει προφανές πρόβλημα) και να αλλάζετε τη ρύθμιση της χημικής ουσίας όταν χρειάζεται. Το πολύ χλώριο, για παράδειγμα, θα προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος και των ματιών όταν κολυμπήσετε. Πολύ λίγο και διατρέχετε τον κίνδυνο βακτηριακών λοιμώξεων και κανείς δεν θέλει αυτό να καταστρέψει τη διασκέδαση.

Σχολιάστε