Τεράστια επένδυση 400 εκατομμυρίων δολαρίων από την Megapol Group – Agenda

Μέχρι σήμερα, οι Mavi Kule στο Karsijaka (1999), Harris Tower στο Passport (2001), Server and Marti Plazalar στο Bajrakli (2009), Kordon Kule στο Alsanjak (2011), Megapole Tower στο Bajrakli (2012) και Halkapinar Megapole Group, που πραγματοποίησε τα έργα Çarşı Kule (2018) το , πραγματοποιεί τώρα την 9η σημαντική επένδυση στη Σμύρνη με δαπάνη 400 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το νέο έργο, το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή με σύνθημα «Πολύφωνο, πολύχρωμο σαν τη Σμύρνη» και απλώνεται σε μια έκταση 200 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, περιλαμβάνει τα εξής:

3 μεγάλοι πύργοι με κατοικίες και γραφεία…

7 χαμηλά διαμερίσματα (3-4 και 5 ορόφους)…

Καταστήματα ορόφων που καλύπτουν 11 τετράγωνα…

54 καφετέριες-εστιατόρια και καταστήματα…

Οδός αγοράς μήκους 330 μέτρων…

1.450 εσωτερικές και εξωτερικές θέσεις στάθμευσης.

Εξωτερική – εσωτερική πισίνα..

Πολιτιστικά, καλλιτεχνικά και αθλητικά κέντρα..

Συνδυάζοντας όλα τα χρώματα της ζωής σε αυτό το έργο, το «Megapole Izmir» βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, στη μέση των συγκοινωνιακών σημείων, στην καρδιά του νέου κέντρου της πόλης.

Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τους τερματικούς σταθμούς των αστικών λεωφορείων, του μετρό, του τραμ και του IZBAN, το Megapol Izmir είναι εύκολα προσβάσιμο από οπουδήποτε.

Το όλο έργο θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2024.

Στον πρώτο πύργο, τον «Tower One», γνωστό και ως «Premium Office Tower», που αποτελείται από 37 ορόφους, στους επενδυτές προσφέρονται μεγάλοι όροφοι για μεγάλες εταιρείες και διάφορα πολυτελή γραφεία από 115 έως 360 τετραγωνικά μέτρα.

Στο Premium Office Tower, που βλέπει στον κόλπο με θέα 360 μοιρών στη Σμύρνη, μπορούν να πραγματοποιηθούν ιδιωτικές και εταιρικές εκδηλώσεις, επαγγελματικές συναντήσεις, συνεντεύξεις τύπου, σεμινάρια και να ζήσετε ευχάριστες ώρες στο VIP εστιατόριο.

Όλα αυτά τα ψηλοτάβανα, ευρύχωρα, φωτεινά γραφεία είναι χτισμένα με μπαλκόνια, ανάλογα με την κουλτούρα και το κλίμα της Σμύρνης.

Ο δεύτερος πύργος 25 ορόφων, “Tower Two” στο έργο Megapol Izmir σχεδιάστηκε ως “Πύργος Στέγασης” σύμφωνα με τις σημερινές ανάγκες.

Συνδυάζοντας την άνεση εργασίας και σπιτιού, αυτό το έργο περιλαμβάνει γραφεία που ξεκινούν από 90 τετραγωνικά μέτρα και επεκτείνονται στα 235 τετραγωνικά μέτρα, με μπαλκόνια και μοναδική θέα στη Σμύρνη.

Αυτά τα νέα μοντέλα γραφείου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σπίτια ή γραφεία.

Ο τρίτος πύργος, “Tower Three”, περιλαμβάνει τον “Residence Tower”, ο οποίος αποτελείται επίσης από 25 ορόφους.

Προσφέροντας διαμονή 5 αστέρων, το Residence Tower προσφέρει μια ποικιλία επιλογών στέγασης από 1+1 έως 4+1.

Αυτές οι κατοικίες, όλες με μπαλκόνι, υπόσχονται μια πολύ άνετη και ευχάριστη ζωή με τη μοναδική τους θέα στον κόλπο, τις εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες και τους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης.

Το έργο Megapol Izmir περιλαμβάνει έναν άλλο ενδιαφέροντα χώρο διαβίωσης που δεν μπορεί να βρεθεί πουθενά αλλού. Τα Cadde Houses, τα οποία είναι διαμερίσματα με μπαλκόνια και βεράντες 3 έως 5 ορόφων, όπου διατηρείται ζωντανή η παραδοσιακή αστική κουλτούρα, συνδυάζουν το μπλε και το πράσινο στον ίδιο χώρο με την αυθεντική αρχιτεκτονική τους.

Προσφέροντας μια ποικιλία επιλογών με διαμερίσματα 2+1, 3+1 και duplex, οι κάτοικοι του Cadde Houses θα έχουν την ευκαιρία να καλύψουν όλες τις ανάγκες τους και να επωφεληθούν από εγκαταστάσεις όπως καφετέριες, εστιατόρια, τράπεζες και καταστήματα, στον εμπορικό δρόμο. σωστά. μπροστά τους, χωρίς να χρειάζεται να πάω πουθενά αλλού.

Η οδός «Χατζί Μουσταφά Μπέη» μήκους 330 μέτρων είναι υποψήφια να γίνει νέο κέντρο έλξης της περιοχής με τα πολυώροφα καταστήματα, τα εστιατόρια, τις καφετέριες, τα σούπερ μάρκετ και τα διάφορα εμπορικά κέντρα. Υπάρχουν 57 ανεξάρτητες μονάδες αγοράς στη Μεγάπολη της Σμύρνης, όπου θα φιλοξενήσει ένα από τα μεγαλύτερα παζάρια στην Τουρκία.

Το έργο «Megapole Izmir» περιλαμβάνει επίσης το μεγαλύτερο Κέντρο Πολιτισμού και Τέχνης στην περιοχή. Πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, από θέατρο μέχρι μιούζικαλ, από stand-up μέχρι κινηματογράφο και εκθέσεις, μπορούν να διοργανωθούν στο Κέντρο Πολιτισμού και Τέχνης Megapol, το οποίο έχει χωρητικότητα 1000 ατόμων και είναι άριστα σχεδιασμένο από άποψη τεχνικής και ακουστικής.

Το «Art Cafe» θα μπορεί να εξυπηρετήσει και τους φιλότεχνους. Το αθλητικό κέντρο υγείας καλύπτει μια μεγάλη έκταση 4.750 τετραγωνικών μέτρων. κέντρο; Προσφέρει κάθε είδους ευκαιρίες δραστηριότητας για τους λάτρεις των σπορ με τις αίθουσες γιόγκα και πιλάτες, μια εξωτερική πισίνα με θέα στην πόλη στη βεράντα του αθλητικού κέντρου και μια εσωτερική πισίνα.

Ο πρόεδρος του Megapol Group, Selim Gokdemir, δήλωσε ότι αυτό το έργο θα είναι από τις ισχυρότερες δομές στη Σμύρνη και είπε: «Η αντίσταση στους σεισμούς είναι ένα από τα ζητήματα στα οποία δίνουμε τη μεγαλύτερη σημασία».

Ο Gökdemir δήλωσε ότι η Megapol Izmir χρησιμοποίησε σύγχρονες τεχνικές βελτίωσης του εδάφους και κατασκευάστηκε σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς για τους σεισμούς και είπε, «1.613 πασσάλους και ράβδοι 44-65 μέτρων οδηγήθηκαν στο έδαφος. «Χάρη στη μονολιθική βάση της σχεδίας, η οποία φτάνει σε πάχος έως και 3 μέτρα, ολόκληρο το φορτίο κατανέμεται εξίσου στο έδαφος», είπε.

Δηλώνοντας ότι η γνώση και η εμπειρία που έχουν συσσωρεύσει ως τοπική εταιρεία από τη Σμύρνη εδώ και 73 χρόνια την φέρνουν στα διεθνή πρότυπα, ο Gekdemir είπε: «Με την ισχυρή οικονομική μας δομή και το σύγχρονο όραμά μας, έχουμε τη δυνατότητα να συνεργαστούμε με παγκόσμιους εταίρους. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, ο όμιλος Megapol είναι ένας «glocal» επενδυτικός όμιλος που αποτελεί σύνθεση παγκόσμιων και τοπικών αντιλήψεων, είπε, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσουν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Σμύρνης.

Source link

Σχολιάστε