Τα πολλά οφέλη από ταμπλέτες χλωρίου στην πισίνα

Δεδομένου ότι το χλώριο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά για την απολύμανση μιας πισίνας στο Πανεπιστήμιο Μπράουν το 1910, η φροντίδα της πισίνας έχει προχωρήσει πολύ. Και ενώ το χλώριο εξακολουθεί να αποτελεί βασικό στοιχείο της συντήρησης της πισίνας, έχει δει μια στροφή περισσότερο προς τη μορφή δισκίου τις τελευταίες δεκαετίες.

Γιατί ταμπλέτες χλωρίου; Πολύ απλά, λειτουργούν εξαιρετικά καλά όταν χρησιμοποιούνται σωστά.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο γιατί μας αρέσουν τόσο πολύ οι καρτέλες χλωρίου…

Ευκολία

Τα δισκία χλωρίου (επίσης γνωστά ως σφουγγάρια, μπλοκ ή καρτέλες) έχουν μια ισχυρή γροθιά σε μια μικρή συσκευασία. Το ότι είναι ελαφρύ, εύκολο στην αποθήκευση, προσφέροντας σταθεροποιημένες ή μη σταθεροποιημένες εκδόσεις και με διάφορες διαμορφώσεις μεγεθών (1″, 3″ ή sticks) αυξάνει την ευκολία χρήσης τους. Υπολογίστε τις ανάγκες της πισίνας σας, πέστε σε έναν αυτόματο ή πλωτό χλωριωτή και είστε έτοιμοι. Χωρίς φασαρία, χωρίς φασαρία.

Κόστους Αποτελεσματικότητα

Όχι μόνο τα δισκία χλωρίου είναι άμεσα διαθέσιμα αυτές τις μέρες, αλλά και αρκετά επιεικής στο πορτοφόλι. Οι ηλεκτρονικές συγκριτικές αγορές σε συνδυασμό με τη δωρεάν αποστολή προσφέρουν ελκυστικές προσφορές. Τα ξυλάκια τριών ιντσών στην περιοχή των 1,90 $ ανά λίβρα μπορούν να εντοπιστούν με κάποια εργασία. Με περίπου 105 καρτέλες σε έναν κάδο 50 λιβρών και χρήση 2 την εβδομάδα σε μια πισίνα 10.000 γαλονιών αποδίδει κάλυψη ενός έτους (52 εβδομάδες). Καθόλου άθλια.

Σταθερή απελευθέρωση

Θυμάστε τη φράση, “αργή και σταθερή κερδίζει τον αγώνα;” Λοιπόν, οι καρτέλες είναι ακριβώς αυτό. Σε αντίθεση με το να ρίχνετε υγρό χλώριο στην πισίνα σας για να εκτινάξετε ξαφνικά το επίπεδο χλωρίου, οι γλωττίδες υποβαθμίζονται αργά για να παρέχουν μια ωραία ομοιόμορφη ροή του προϊόντος στο νερό.

Εύκολη δοσολογία

Με τις καρτέλες χλωρίου δεν χρειάζεστε διδακτορικό στη φυσική για να προσδιορίσετε τις ανάγκες σας. Ένα τυπικό δισκίο τριών ιντσών απολυμαίνει αποτελεσματικά 5.000 γαλόνια νερού. Υπολογίστε το μέγεθος της πισίνας σας σε γαλόνια και είστε έτοιμοι.

Αποδεδειγμένο απολυμαντικό

Newsflash: άνθρωποι κατουρούν στις πισίνες. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να το πιστέψω, αλλά είτε από σωματικά υγρά, αερομεταφερόμενα σπόρια, φύλλα ή έντομα, κάποια ακαθάριστα πράγματα μπαίνουν εκεί. Ευτυχώς, οι καρτέλες χλωρίου σας είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές στην εξάλειψη των βακτηρίων και στην πρόληψη της ανθοφορίας των φυκιών όταν χρησιμοποιούνται σωστά.

Ευστροφία

Τα πολυλειτουργικά δισκία χλωρίου το ενισχύουν ακόμη περισσότερο. Με την προσθήκη συστατικών όπως διαυγαστές, αλγοκτόνα και αναστολείς λεκέδων, αυτά τα καλούδια είναι τα ελβετικά μαχαίρια του κόσμου των tablet. Μια πραγματική λύση όλα σε ένα.

Η φροντίδα της πισίνας δεν χρειάζεται να είναι ένα περίπλοκο σενάριο. Με ένα απλό σχέδιο καθαρισμού, ακριβείς δοκιμές νερού, ταμπλέτες χλωρίου και λίγη εμπειρία, σας περιμένει κρυστάλλινο νερό.

Καλό κολύμπι.

Σχολιάστε