Σωστή φροντίδα των μπαλών της πισίνας σας

Το Pool είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Αν το μάθεις τότε απλά εθίζεσαι σε αυτό. Είναι ένα πολύ απλό παιχνίδι στο οποίο μπορούν να παίξουν ένα μέγιστο άθροισμα τεσσάρων ατόμων. Το παιχνίδι περιλαμβάνει μπαστούνια και μπάλες. Τα ξυλάκια αποτελούνται από ξύλο και οι μπάλες από πηλό στις μέρες μας αλλά στην αρχαιότητα ήταν από ξύλο. Το ραβδί που χρησιμοποιούμε ονομάζεται Cue. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι το τραπέζι μπιλιάρδου. Η σανίδα ή το τραπέζι έχει τέσσερις τρύπες στις τέσσερις γωνίες και δύο τρύπες στο κέντρο η μία απέναντι από την άλλη.

Τώρα ερχόμαστε πάλι σε ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα του παιχνιδιού και αυτό είναι το σετ μπάλες μπιλιάρδου. Οι μπάλες είναι πολύ σημαντικές και σημαντικές για αυτό το παιχνίδι. Χωρίς αυτές τις μπάλες δεν έχεις τίποτα να παίξεις. Χωρίς τις μπάλες δεν θα μείνεις με τίποτα να χτυπήσεις. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να λαμβάνεται η κατάλληλη φροντίδα των μπάλων. Πρέπει να χειρίζεστε τις μπάλες με προσοχή γιατί μόλις η μπάλα καταστραφεί δεν έχει καμία χρησιμότητα.

Απλώς έχετε κατά νου ότι το σετ μπάλες της πισίνας δεν πέφτει στο έδαφος, εάν συμβεί αυτό, τότε οι μπάλες καταστραφούν και τότε δεν ωφελεί. Αποφύγετε να πετάξετε τις μπάλες ή να τις κυλήσετε, απλώς τοποθετήστε τις προσεκτικά στο τραπέζι του μπιλιάρδου. Πετώντας και κυλώντας τις μπάλες στο τραπέζι του μπιλιάρδου, το μπιλιάρδο θα καταστραφεί επίσης. Πρέπει να καθαρίζετε καθημερινά το σετ μπάλας της πισίνας για να μην πιάνει σκόνη και λερώνεται. Εάν σκοπεύετε να παίξετε μαζί τους για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε θα πρέπει να το φροντίσετε σωστά ώστε να μην καταλήξετε να αγοράσετε νέο σετ μπιλιάρδου.

Όταν παίζεις όλη την ώρα οι μπάλες τείνουν να λερώνονται. Συχνά πιάνουν σκόνη, λάδια και κιμωλία στις επιφάνειές τους. Το παιχνίδι μπορεί πραγματικά να επηρεαστεί από τη σκόνη και άλλα πράγματα. Όταν η μπάλα πιάνει σκόνη, η ακριβής κίνηση επηρεάζεται πολύ. Πρέπει να κρατάτε τις μπάλες καθαρές. Υπάρχουν μερικά καθαριστικά ή στιλβωτικά που τοποθετούνται στις μπάλες για να το διατηρείτε καθαρό και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του. Μπορείτε επίσης να καθαρίσετε τις μπάλες με ένα πανί. Μπορείτε επίσης να πλύνετε τις μπάλες με σαπουνόνερο κατά προτίμηση ήπιο. Υπάρχουν επίσης μηχανήματα καθαρισμού μπάλας. Μπορείτε επίσης να τα αγοράσετε.

Υπάρχουν δίσκοι για να διατηρούνται ανέπαφες οι μπάλες. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αφού τελειώσετε το παιχνίδι θα τα κρατήσετε ξανά στο δίσκο για να μην χαλάσουν ή καταστραφούν. Υπάρχουν επίσης θήκες μεταφοράς που μπορείτε να επιλέξετε. Απλά πρέπει να κρατήσετε τις μπάλες ανέπαφες και μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι.

Σχολιάστε