Συνεχίζεται η κατασκευή τοπικών προϊόντων και στεγασμένης αγοράς στη Χάουζα

SAMSUN (AA) – Ο δήμαρχος της Havza, Sebahatin Ozdemir, επιθεώρησε την κατασκευή τοπικών προϊόντων στη Havza και τη στεγασμένη αγορά.

Ο Οζντεμίρ έλαβε πληροφορίες σχετικά με το έργο από τις αρχές στο εργοτάξιο που επισκέφθηκε με το μέλος του δημοτικού συμβουλίου Καζίμ Γιλντίζ και τον Πρόεδρο της Περιφέρειας του Κόμματος Χάουζα Μουσταφά Κουρκμαζλί.

Σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους, ο Ozdemir είπε ότι το έργο του τοπικού προϊόντος και της καλυμμένης αγοράς υποστηρίζεται από τη Διοίκηση Περιφερειακής Ανάπτυξης του Έργου Ανατολικής Μαύρης Θάλασσας (ΔΟΚΑΠ).

Δηλώνοντας ότι στο έργο έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες χώματος και βασικού σκυροδέματος και έχουν ξεκινήσει οι μεταλλοδομικές εργασίες, ο Ozdemir τόνισε ότι στοχεύουν να ολοκληρώσουν το έργο το συντομότερο δυνατό.

Ο Ozdemir είπε: «Θα σώσει τους ανθρώπους μας, τους επισκέπτες που έρχονται στην περιοχή μας, τους παραγωγούς τοπικών προϊόντων, τους καταστηματάρχες από τη σκόνη και τη ζέστη το καλοκαίρι και το κρύο και τη λάσπη το χειμώνα, που είναι μια από τις σημαντικές ανάγκες της περιοχής μας, και θα αυξηθεί. . η ποιότητα της υπηρεσίας που επιτρέπει στους ανθρώπους μας να ψωνίζουν σε ένα υγιές, αξιοπρεπές και υγιεινό περιβάλλον.” αυτός είπε.

Ο δήμαρχος Havza Sebahatin Ozdemir και η συνοδεία του επιθεώρησαν αργότερα την ημιολυμπιακή πισίνα του Δήμου Havza, η κατασκευή της οποίας ολοκληρώθηκε, και την υπό κατασκευή περιοχή πάρκου στην οδό Hilmi Tunali στην περιοχή Degirmenustu.

Σχολιάστε