Πώς οι χλωριωτές αλμυρού νερού πισίνας επηρεάζουν τις κρίσεις άσθματος

Εάν έχετε ένα παιδί που παλεύει με το άσθμα, ξέρετε ότι ό,τι κάνετε διέπεται από το άσθμα του. Βρίσκεστε συνεχώς να ανησυχείτε για το τι θα προκαλέσει και τι δεν θα προκαλέσει μια κρίση άσθματος. Οι γονείς ασθματικών παιδιών αναρωτιούνται αν πρέπει να επιτρέψουν στα παιδιά τους να κολυμπήσουν σε πισίνες.

Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι το χλώριο που χρησιμοποιείται συνήθως για την απολύμανση της πισίνας και το νερό πραγματικά καθαρό θα μπορούσε πραγματικά να προκαλέσει κρίση άσθματος. Όχι μόνο πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι το χλώριο μπορεί να προκαλέσει αναπνευστικά προβλήματα σε άτομα που έχουν ήδη άσθμα, μερικοί ειδικοί αναρωτιούνται αν ο λόγος που υπάρχουν τόσοι πολλοί ασθματικοί κολυμβητές μπορεί να είναι επειδή το χλώριο προκαλεί σε μερικούς ανθρώπους την αναπνευστική πάθηση.

Στο παρελθόν, ο μόνος τρόπος που το παιδί σας μπορούσε να απολαύσει μια δροσερή βουτιά στην πισίνα του ήταν εάν ήταν διατεθειμένο να διακινδυνεύσει μια κρίση άσθματος. Τα καλά νέα είναι ότι μπορεί τώρα να είναι δυνατό για το ασθματικό παιδί σας να απολαμβάνει το κολύμπι στην πισίνα σας και να μην ανησυχεί ότι δεν θα μπορεί να αναπνεύσει όταν βγει από την πισίνα. Η απάντηση θα μπορούσε να έρθει με τη μορφή χλωριωτών αλμυρού νερού πισίνας.

Αυτό που κάνουν οι χλωριωτές αλμυρού νερού πισίνας είναι να εξαλείφουν την ανάγκη να χρησιμοποιείτε χημικά για να διατηρείτε το νερό στην πισίνα σας καθαρό. Όταν εκμεταλλεύεστε τους χλωριωτές θαλασσινού νερού πισίνας, το μόνο πρόσθετο που θα υπάρχει στην πισίνα σας θα είναι το αλάτι. Σε αντίθεση με το χλώριο, το αλάτι δεν πρέπει να προκαλέσει κρίση άσθματος την επόμενη φορά που το παιδί σας θα πάει να κολυμπήσει.

Το παιδί σας δεν είναι το μόνο άτομο που θα απολαύσει καλύτερα το κολύμπι στην πισίνα σας αφού προστεθούν οι χλωριωτές θαλασσινού νερού της πισίνας. Θα διαπιστώσετε ότι σας αρέσει περισσότερο η πισίνα. Οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιήσατε προηγουμένως έχουν την τάση να ξηραίνουν το δέρμα και τα μαλλιά των κολυμβητών. Αυτό δεν θα συμβεί όταν κολυμπάτε σε πισίνα που έχει υποστεί επεξεργασία με χλωριωτές αλμυρού νερού πισίνας.

Ενώ το γεγονός ότι το παιδί σας θα μπορεί να απολαύσει μια δροσερή βουτιά χωρίς να χρειάζεται να αναρωτιέται αν θα μπορέσει να αναπνεύσει ή όχι είναι ο καλύτερος λόγος για να κάνετε την αλλαγή από χημικά καθαρισμού πισίνας σε χλωριωτές αλμυρού νερού πισίνας, δεν είναι». ο μόνος λόγος.

Η χρήση χλωριωτών αλμυρού νερού πισίνας θα σας εξοικονομήσει κάθε είδους χρήματα. Αν και θα πρέπει να προσθέτετε λίγο επιπλέον αλάτι από καιρό σε καιρό, δεν θα χρειαστεί να αγοράζετε ποτέ ξανά είδη καθαρισμού πισίνας. Οι χλωριωτές θαλασσινού νερού πισίνας κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους για να διατηρούν το νερό της πισίνας σας απολυμαντικό, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχει λιγότερη φθορά στο σύστημα φιλτραρίσματος που θα σας εξοικονομήσει ακόμη περισσότερα χρήματα.

Σχολιάστε