Πώς να σταματήσετε τα ρακούν να πίνουν νερό της πισίνας σας

Με το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης επιτέλους εδώ, οι πισίνες παντού ανοίγουν και καλωσορίζουν την καλοκαιρινή διασκέδαση. Αλλά δυστυχώς, δεν είμαστε οι μόνοι που ενδιαφέρονται να απολαύσουμε τα δροσερά πεντακάθαρα νερά των πισινών μας. το ίδιο και τα ρακούν. Παραδόξως, τα ρακούν λατρεύουν να πίνουν νερό στην πισίνα και μερικές φορές να κάνουν μια βουτιά! Οι ιδιοκτήτες σπιτιού και οι ιδιοκτήτες εμπορικών ακινήτων είναι γενικά δυσαρεστημένοι με αυτή τη νυχτερινή συμπεριφορά, καθώς η παρουσία ρακούν μπορεί να προκαλέσει μια ολόκληρη λίστα προβλημάτων.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΝΟΧΛΗΣ ΡΑΚΟΥ

Όχι μόνο αφοδεύουν σε όλο το γρασίδι και γύρω από τις άκρες του καταστρώματος της πισίνας, αλλά λατρεύουν να κυλιούνται με τα περιττώματά τους, κάνοντας ένα πολύ κουραστικό και δύσοσμο, αυτοσχέδιο μπάνιο. Επιπλέον, τα ρακούν λατρεύουν να σκάβουν χλοοτάπητες αναζητώντας χόρτα, τα οποία μπορούν να αφήσουν την αυλή σας να μοιάζει με το αποτέλεσμα ενός πυροδοτημένου ναρκοπεδίου.

Για να κάνουν τα πράγματα χειρότερα, η παρουσία ρακούν θέτει το σπίτι ή το κτήριο σας σε μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης. Τα ρακούν χρησιμοποιούν σοφίτες, χώρους ανίχνευσης, βεράντες, αίθρια, καταστρώματα, γκαράζ, υπόστεγα και πολλά άλλα, ως καταφύγιο. Ανεξάρτητα από την εποχή, τα ρακούν είναι πάντα στο κυνήγι για τροφή, νερό και καταφύγιο. ένα ακίνητο με πισίνα ή άλλο μεγάλο όγκο νερού (π.χ. λιμνούλα, ρυάκι, ρυάκι, ποτάμι, κ.λπ.) αποτελούν πρωταρχικό στόχο για την ενοχλητική άγρια ​​ζωή. Μόλις μπουν μέσα, τα ρακούν μπορεί να προκαλέσουν μια μακρά λίστα δομικών ζημιών και να θέτουν αρκετούς κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια.

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΚΟΥΝ

Ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψετε το σπίτι ή την περιουσία σας από τα ρακούν είναι να εφαρμόσετε τις απαραίτητες τεχνικές προληπτικής συντήρησης για να αποτρέψετε την κυκλοφορία τους. Αν θέλετε να σταματήσουν να πίνουν το νερό της πισίνας σας, πρέπει να κάνετε:

Αφαιρέστε όλες τις πηγές τροφής και νερού

Αν και δεν μπορείτε να αφαιρέσετε την πισίνα σας μόνο και μόνο για να αποτρέψετε την παρέμβαση στην άγρια ​​ζωή, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα κάλυμμα πισίνας για να αποτρέψετε την πρόσβαση των ρακούν στο νερό. Απλώς φροντίστε να θυμάστε να καλύπτετε την πισίνα σας κάθε βράδυ, καθώς τα ρακούν έχουν εξαιρετικές δεξιότητες μνήμης και θα θυμούνται ότι η ιδιοκτησία σας δεν είναι πλέον βιώσιμη πηγή νερού. Απομακρύνετε πηγές τροφής και νερού όπως τροφές για κατοικίδια, ταΐστρες σκίουρων και λουτρά πουλιών. Όσο για τους κήπους, χρησιμοποιήστε περίφραξη και φερομόνες για να αποτρέψετε την όχληση της άγριας ζωής.

Κάντε Περιβαλλοντικές Τροποποιήσεις

Πρέπει να κάνετε ορισμένες αλλαγές στις εγκαταστάσεις σας εάν θέλετε να μην προσελκύσετε ποτέ ξανά ενοχλητικά ρακούν. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένης της εξάλειψης των χώρων καταφυγίου και της απόκρυψης με την προσθήκη κλειδαριών και φραγμών, την εγκατάσταση συσκευών φωτισμού κίνησης ή αυτόματου θορύβου και στεγανοποίηση τυχόν ανοιγμάτων ή κενών γύρω από το σπίτι ή το κτίριο.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αμμωνία. Στα ρακούν δεν αρέσει η μυρωδιά ή η παρουσία αμμωνίας, η οποία υπάρχει επίσης έντονα στα ούρα τους, οπότε θα μείνουν μακριά από αυτήν αν μπορούν. Απλώς βυθίστε μπάλες βαμβακιού σε ένα μπολ με αμμωνία και αφήστε το ακριβώς δίπλα στις περιοχές που παρατηρείτε τη μεγαλύτερη δραστηριότητα. Απλώς προσέξτε να μην εισπνεύσετε μόνοι σας την αμμωνία και να την αφαιρέσετε προτού τα κατοικίδια σας μυρίσουν.

Επικοινωνήστε με μια Professional Raccoon Abatement Company

Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να διαχειριστείτε το πρόβλημα με το ρακούν μόνο με την εφαρμογή των παραπάνω συστάσεων ή το πρόβλημά σας παραμένει ανεξάρτητα από τις προσπάθειές σας, θα χρειαστείτε τη βοήθεια μιας αδειοδοτημένης και ασφαλισμένης εταιρείας καταπολέμησης της άγριας ζωής που μπορεί να παρέχει ασφαλή και ανθρώπινη αφαίρεση ρακούν και υπηρεσίες ελέγχου.

ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ

Μην επιχειρήσετε ποτέ να αγγίξετε, να παγιδεύσετε, να αιχμαλωτίσετε, να βλάψετε ή να σκοτώσετε ρακούν. Μην τοποθετείτε παγίδες και μην χρησιμοποιείτε τίποτα δηλητηριώδες ή τοξικό. Μια επαγγελματική υπηρεσία καταπολέμησης της άγριας ζωής επιτρέπεται νόμιμα να εξάγει το ζώο και να το μεταφέρει σε ένα μακρινό, ασφαλές περιβάλλον όπου μπορούν να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους στη φύση. Μπορεί να τιμωρηθείτε με βαριά πρόστιμα ή να σας διώξουν αν επιχειρήσετε να σκοτώσετε ή να συλλάβετε ένα άγριο ρακούν. Συμβουλευτείτε τους νόμους της πολιτείας σας για να μάθετε τα δικαιώματά σας ή επικοινωνήστε με μια αδειοδοτημένη και ασφαλισμένη εταιρεία καταπολέμησης της άγριας ζωής για επαγγελματικές συμβουλές και τρέχουσες πληροφορίες.

Σχολιάστε