Πώς να διορθώσετε το ξεθώριασμα, την κιμωλίαση ή το χρώμα πισίνας που δημιουργεί φουσκάλες

Εάν έχετε πισίνα, πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί πολύ κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Μπορεί να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι με την πάροδο του χρόνου, δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τις συνέπειες της συχνής χρήσης. Αυτές οι συνέπειες είναι το ξεθώριασμα, η κιμωλίαση ή η μπογιά με φουσκάλες και φυσαλίδες στις πισίνες σας. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αποφύγετε τις χειρότερες καταστάσεις ξεθωριάσματος του χρώματος ή για να λύσετε τα τρέχοντα προβλήματα βαφής.

Διορθώστε το Fading Paint στην πισίνα σας

Οι πισίνες που είναι βαμμένες θα χάσουν τελικά τη φωτεινότητά τους με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε να φωτίσετε το χρώμα σας με πλύση με οξύ. Αυτός είναι ένας τρόπος για να αφαιρέσετε οτιδήποτε θαμπώνει μια εργασία βαφής. Δείτε πώς μπορείτε να λαμπρύνετε το χρώμα που ξεθωριάζει χρησιμοποιώντας πλύση με οξύ:

· Καθαρίστε την πισίνα με διάλυμα ανάμεικτου μουριατικού οξέος και πολύ νερό

· Ξεπλύνετε μέχρι να φύγει όλο το διάλυμα

· Ξαναγεμίστε με νερό

Επιδιόρθωση προβλημάτων βαφής πισίνας με κιμωλία, με φουσκάλες

Ακόμη χειρότερο από ένα απλό ξεθώριασμα είναι μια βαφή που σχηματίζει κιμωλία ή φουσκάλες, με φυσαλίδες. Οι βαμμένες επιφάνειες που δεν έχουν προστατευτεί ή που παρουσιάζουν μεγάλη φθορά θα χαλάσουν όσο περνάει ο καιρός. Και η πισίνα σας είναι πιθανώς ένα από τα μέρη όπου θα το δείτε περισσότερο. Το θαμπό νερό και τα υπολείμματα από τα πόδια ή τα χέρια μπορούν να προκαλέσουν αυτές τις καταστάσεις.

Η καλύτερη λύση με το χρώμα που σχηματίζει κιμωλία ή φουσκάλες είναι να βάψετε πλήρως τις πισίνες σας. Αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε να το βάψετε έτσι ώστε να μην σας απασχολεί ποτέ ξανά η αγγαρεία. Ο τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να επιλέξετε ένα προστατευτικό, ανθεκτικό χρώμα που έχει εγγύηση ότι δεν χαλάει. Αναζητήστε χρώματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια στην επιφάνεια της πισίνας σας. Εάν έχετε πισίνα από σκυρόδεμα, αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε χρώμα σε μια επιφάνεια από σκυρόδεμα και να παρέχει προστασία καθώς και μακροχρόνια βαφή.

Ένα από τα καλύτερα χρώματα πισίνας για σκυρόδεμα και άλλες πισίνες είναι το Zinsser Blue Swimming Pool Paint. Αυτό το μοναδικό χρώμα προσφέρει ανανέωση και προστασία για την πισίνα σας και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσει και να προσθέσει χρώμα σε σχεδόν κάθε είδους πισίνες σκληρής επιφάνειας, όπως gunite, σοβατισμένες πισίνες και μπετόν καθώς και κάθε είδους τοιχοποιία. Η φόρμουλα αυτού του χρώματος πισίνας έχει εξειδικευτεί ώστε να είναι έτοιμο για χρήση σε πισίνες πάνω ή κάτω από το έδαφος. Δεν χρειάζεστε αστάρι ή οποιοδήποτε είδος τελικής επίστρωσης. Το Zinsser Blue Swimming Pool Paint είναι μια εξαιρετική επιλογή για ιδιοκτήτες σπιτιού που χρειάζονται προστασία και ανανέωση για το χρώμα της πισίνας τους.

Σχολιάστε