Πώς να αποστραγγίσετε την πισίνα σας – Οδηγός βήμα προς βήμα

Οι ειδικοί λένε ότι πρέπει να αποστραγγίζετε την πισίνα σας το πολύ κάθε 3 χρόνια. Παρόλο που μπορείτε να βάλετε χημικά στην πισίνα σας για να την κάνετε ασφαλή για κολύμπι, το νερό της πισίνας θα χάσει την αποτελεσματικότητά του στη συνεργασία με τα χημικά με την πάροδο του χρόνου.

Εάν η σκέψη της αποστράγγισης της πισίνας σας φαίνεται μεγάλο έργο, μην ανησυχείτε.

Μπορεί να σας φαίνεται πολύ νερό για να μετακινηθείτε, αλλά δεν θα χρειαστεί να κάθεστε εκεί και να το παρακολουθείτε όλη την ώρα.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι κάτι που ονομάζεται υποβρύχια αντλία φρεατίου. Αυτή είναι μια συσκευή που μπορείτε να νοικιάσετε στο τοπικό σας κατάστημα υλικού. Αποστραγγίζοντας μόνοι σας την πισίνα, θα εξοικονομήσετε τουλάχιστον 100 $ αν δεν προσλάβετε εταιρεία παροχής υπηρεσιών πισίνας.

Μόλις κρατήσετε μια αντλία, συνδέστε την αντλία στην οπή αποστράγγισης λυμάτων σας. Θα πρέπει να υπάρχουν πολλά μέρη που μπορείτε να βρείτε αυτά τα ανοίγματα. Οι θυρίδες αποχέτευσης καλύπτονται από ένα στρογγυλό πλαστικό καπάκι και συνήθως βρίσκονται δίπλα στο σπίτι σας.

Συνδέστε τον εύκαμπτο σωλήνα που συνοδεύει την αντλία φρεατίου από την αντλία στη θύρα αποχέτευσης. Στη συνέχεια, χαμηλώστε την αντλία στο βαθύτερο τμήμα της πισίνας σας και ενεργοποιήστε την. Η αντλία θα ξεκινήσει αμέσως την άντληση νερού στον εύκαμπτο σωλήνα και στη θύρα αποχέτευσης, όπου η πόλη μπορεί να το επαναχρησιμοποιήσει.

Θα χρειαστούν αρκετές ώρες για να αδειάσετε την πισίνα σας. Η πισίνα μας είναι 10.500 γαλόνια και χρειάστηκαν 7 ώρες. Μην αφήνετε την αντλία να λειτουργεί κατά τη διάρκεια της νύχτας γιατί θα θέλετε να την απενεργοποιήσετε όταν η πισίνα είναι άδεια. Δεν θέλεις να τηγανίσεις το πράγμα.

Όταν η πισίνα είναι άδεια, φροντίστε να τη γεμίσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Μια άδεια πισίνα μπορεί να παραμορφωθεί από την πίεση των υπόγειων υδάτων που περιβάλλουν την πισίνα.

Αυτό είναι λίγο πολύ. Αρκετά εύκολο σωστά;

Σχολιάστε