Πόσο κοστίζουν οι πισίνες από υαλοβάμβακα;

Ξεκινήσατε αυτό το ταξίδι με την ελπίδα ότι θα κολυμπούσατε σε μια πισίνα στην αυλή σας. Έχετε κάνει εκτενή έρευνα για τους διαφορετικούς τύπους πισινών. Αποφασίσατε ότι οι πισίνες πάνω από το έδαφος είναι πολύ μικρές και βαριές, οι φουσκωτές πισίνες είναι πολύ φθηνές και αναξιόπιστες και ότι οι εσωτερικές πισίνες από υαλοβάμβακα είναι ο καλύτερος τρόπος. Ξέρετε ότι έχετε αρκετό χώρο για μια εσωτερική πισίνα και έχετε αποφασίσει να την χτίσετε με υαλοβάμβακα και όχι με σκυρόδεμα ή βινύλιο. Τώρα έρχεται το πιο σημαντικό μέρος της όλης διαδικασίας: το κόστος.

Οι πισίνες από υαλοβάμβακα προσφέρουν τις υψηλότερης ποιότητας κατασκευές πισίνας. Μπορείτε να χωρέσετε μια πισίνα από υαλοβάμβακα σε σχεδόν οποιουδήποτε μεγέθους αυλή και μπορείτε να την διαμορφώσετε ώστε να ταιριάζει σχεδόν σε οποιαδήποτε μορφή. Η ποικιλία και η ευελιξία μπορεί να φαίνονται σαν οφέλη, αλλά μπορεί να είναι πραγματικό πρόβλημα όταν προσπαθείτε να υπολογίσετε πόσο θα σας κοστίσει μια πισίνα από υαλοβάμβακα.

Προφανώς, δεν θέλετε να πηδήξετε στο γραφείο ενός εργολάβου πισίνας και να ρωτήσετε πόσο θα κοστίσει χωρίς να έχετε μια πρόχειρη ιδέα. Τα γήπεδα εκπτώσεων υψηλής πίεσης δεν είναι ποτέ διασκεδαστικά και ενδέχεται να ξεγελαστείτε αν δεν είστε μορφωμένοι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα μπορείτε να προσδιορίσετε το ακριβές κόστος της πισίνας σας από υαλοβάμβακα χωρίς να ρωτήσετε τον κατασκευαστή, αλλά μπορώ τουλάχιστον να σας δώσω μερικές εκτιμήσεις για το πάρκο. Οι τιμές της πισίνας από υαλοβάμβακα ποικίλλουν πολύ.

Το ίδιο το κέλυφος της πισίνας από υαλοβάμβακα θα είναι το πιο ακριβό μέρος της πισίνας. Τα μικρά κοχύλια πισίνας από υαλοβάμβακα που έχουν μήκος περίπου 26′ ή λιγότερο θα κοστίζουν μεταξύ δέκα και δώδεκα χιλιάδων δολαρίων. Τα μεσαία κοχύλια πισίνας από υαλοβάμβακα (μήκους 27′ – 34′) θα σας κοστίσουν περίπου δεκατρείς έως δεκατέσσερις χιλιάδες δολάρια και οποιαδήποτε πισίνα μεγαλύτερη από αυτό θα μπορούσε να κοστίσει μεταξύ δεκαπέντε και είκοσι χιλιάδων δολαρίων.

Αυτές οι εκτιμήσεις βασίζονται στη μέση τιμή των κελυφών από υαλοβάμβακα. Δεν λαμβάνουν υπόψη τις χρεώσεις εγκατάστασης ή τυχόν πρόσθετες λειτουργίες που προσθέτετε στην πισίνα σας. Εάν εξακολουθείτε να είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε τόσα πολλά, φτάστε σε αυτό! Οι εσωτερικές πισίνες από υαλοβάμβακα θα προσθέσουν αξία στην ιδιοκτησία σας και ευχαρίστηση στη ζωή σας.

Σχολιάστε