Προσλάβετε έναν κατασκευαστή πισίνας για την εγκατάστασή σας πάνω στην πισίνα

Μπορείτε να προσλάβετε έναν κατασκευαστή πισίνας για την εγκατάσταση πισίνας πάνω από το έδαφος. Το να έχετε μια πισίνα πάνω από το έδαφος είναι καλό για διασκέδαση και χαλάρωση. Αυτές οι πισίνες μπορούν να βρεθούν σε διάφορα μεγέθη. Υπάρχει λοιπόν ένα που ταιριάζει στην αυλή σας. Εάν έχετε προϋπολογισμό, αυτό το είδος πισίνας θα ήταν ιδανικό για εσάς, επειδή δεν κοστίζουν τόσο όσο οι εσωτερικές πισίνες.

Πρέπει να διαθέσετε ένα χώρο στην πίσω αυλή σας όπου θέλετε να εγκατασταθεί η υπέργεια πισίνα. Η επιφάνεια στην οποία θα τοποθετηθεί θα πρέπει να είναι επίπεδη. Πρέπει να λάβετε υπόψη σας πόση ιδιωτικότητα θέλετε. Όταν ψάχνετε για χώρο, καταργήστε την τοποθέτηση της πισίνας κάτω από ένα δέντρο. Διαφορετικά, θα αφαιρείτε φύλλα και κλαδιά πολύ συχνά.

Ο κατασκευαστής πισίνας θα δημιουργήσει έναν κύκλο στο έδαφος εάν η πισίνα έχει κυκλικό σχήμα. Αυτό μπορεί να γίνει με ξύλινο πάσσαλο. Το περίγραμμα της πισίνας μπορεί να επισημανθεί με χρώμα. Η επιφάνεια βρωμιάς πρέπει να είναι επίπεδη. Αυτό μπορεί να ελεγχθεί χρησιμοποιώντας το επίπεδο ξυλουργού. Επίσης, όταν ο μάστορας αρχίσει να κάνει εκσκαφές, θα πρέπει να ελέγξει ξανά τη στάθμη.

Στην περιοχή που έχει ανασκαφεί, ο οικοδόμος θα προσθέσει έως και τρεις ίντσες άμμου και θα κάνει την περιοχή επίπεδη. Για την προστασία της άμμου από τα συντρίμμια, θα πρέπει να τοποθετηθεί πάνω της ένα μαξιλαράκι. Η τροχιά και η κάτω πλάκα πρέπει να ενωθούν. Αυτό θα συγκρατήσει τους τοίχους στο εξωτερικό της πισίνας πάνω από το έδαφος.

Συναρμολογήστε τον τοίχο της πισίνας και χρησιμοποιήστε αφρό τοίχου. Ο αφρός τοίχου χρησιμοποιείται για να μην καταστραφεί η επένδυση της πισίνας. Ο κατασκευαστής πισίνας θα στερεώσει τον προστατευτικό αφρό στον τοίχο της πισίνας. Θα τοποθετήσουν την επένδυση στον τοίχο της πισίνας. Θα είναι ευκολότερο να κάνετε ελιγμούς με την επένδυση όταν έχει τοποθετηθεί για λίγο στον ήλιο. Η επένδυση πρέπει να εξομαλυνθεί και να συνδεθεί στις πλευρές της πισίνας.

Αφού ολοκληρωθεί, ο κατασκευαστής πισίνας θα τοποθετήσει νερό στην πισίνα. Θα συνδέσουν επίσης τα εξαρτήματα της αντλίας και του φίλτρου. Ο κατασκευαστής μπορεί να σας βοηθήσει να δοκιμάσετε το νερό σας για να δείτε τι θα χρειαστεί να προσθέσετε όσον αφορά τα χημικά. Θα χρειαστείτε ορισμένες χημικές ουσίες στο νερό για τη συντήρηση της πισίνας σας.

Για να προστατεύσετε τον εξοπλισμό της πισίνας σας, ένας ηλεκτρολόγος μπορεί να εγκαταστήσει μια ειδική πρίζα, εάν δεν υπάρχει κάποια κοντά στο σημείο που θα εγκατασταθεί η πισίνα. Αφού εγκατασταθούν όλα, το πρόγραμμα δημιουργίας πισίνας θα περάσει από τη λίστα ελέγχου για να βεβαιωθεί ότι όλα είναι στη θέση τους. Αν ναι, τότε μπορείτε να χαλαρώσετε στη νέα σας υπέργεια πισίνα.

Σχολιάστε