Πέφτουν τα επίπεδα του νερού; Καλέστε έναν τεχνικό σέρβις πισίνας το συντομότερο δυνατόν!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να τοποθετήσετε μια οικιστική πισίνα, συμπεριλαμβανομένων οικονομικών, κοινωνικών, ωφελημάτων υγείας και ψυχαγωγίας. Ωστόσο, υπάρχει ένα προφανές μειονέκτημα – η συντήρηση. Οι πισίνες απαιτούν τακτικό καθαρισμό, χημικά και ελέγχους εξοπλισμού. Πρέπει επίσης να αδειάζονται όταν ο καιρός είναι κρύος σε ορισμένες περιοχές της χώρας και στη συνέχεια να ξαναγεμίζονται όταν ζεσταθεί ξανά. Με αυτά τα λόγια, λίγοι ιδιοκτήτες σπιτιού μετανιώνουν για την απόφαση να βάλουν μια λεκάνη στην πίσω αυλή. Όχι μόνο αυξάνει την αξία των ακινήτων τους, αλλά παρέχει επίσης αμέτρητες ώρες οικογενειακής διασκέδασης.

Τι γίνεται με το Leaks;

Μία από τις πιο κοινές ανησυχίες των ιδιοκτητών είναι ότι ένα μικρό κομμάτι του παραδείσου θα αναπτύξει ένα διάφραγμα. Έχουν δίκιο να ανησυχούν. Το μέσο οικιστικό μοντέλο έχει πάνω από 1200 τετραγωνικά πόδια επιφάνειας και εκατοντάδες πόδια υδραυλικών εγκαταστάσεων από κάτω. Μια μικρή ρωγμή στο μέγεθος μιας κεφαλής καρφίτσας μπορεί να την κάνει να χάνει εκατοντάδες γαλόνια νερού κάθε μέρα. Ακόμη χειρότερα, η ζημιά είναι σχεδόν αδύνατο να βρει ένα μη εκπαιδευμένο άτομο. Αν δεν υπάρχει μια πραγματική ρωγμή, η οποία είναι αρκετά σπάνια, είναι απίθανο ο ιδιοκτήτης να μπορεί να εντοπίσει μια διαρροή — πολύ λιγότερο να την επισκευάσει.

Ανίχνευση

Όπως τα περισσότερα δομικά ζητήματα, οι διαρροές είναι εκφυλιστικές. Με άλλα λόγια, τείνουν να γίνονται πολύ χειρότερα και πολύ πιο ακριβά εκτός και αν επισκευαστούν το συντομότερο δυνατό. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η εύρεση της πραγματικής ζημιάς είναι απίθανη, αλλά υπάρχουν σημεία και συμπτώματα που κάθε ιδιοκτήτης πρέπει να παρακολουθεί στενά. Τι είναι?

Το πιο προφανές είναι η απώλεια νερού. Εάν η πισίνα σας χάνει πάνω από ¼ ίντσα νερού σε ένα 24ωρο, μια τρύπα ή μια ρωγμή είναι ο πιο πιθανός ένοχος. Η ζημιά μπορεί επίσης να προκαλέσει το σχηματισμό φυκιών, ακόμη και μετά την επεξεργασία του νερού. Μια λεκάνη με διαρροή θα κάνει επίσης το αυτόματο πληρωτικό σας να απελευθερώνει συνεχώς περισσότερο H2O για να το διατηρεί γεμάτο. Εάν παρατηρήσετε κάποιο από αυτά τα ζητήματα, καλέστε έναν επαγγελματία επισκευής για άμεσο σέρβις πισίνας. Η αγνόηση του προβλήματος δεν θα το εξαφανίσει ποτέ. Θα έχει ως αποτέλεσμα μόνο υψηλότερο κόστος επισκευής στο δρόμο, καθώς και υψηλότερους λογαριασμούς νερού και χημικών επί του παρόντος.

Τι Θα Κάνουν;

Ένας έμπειρος επαγγελματίας σέρβις πισίνας θα χρησιμοποιήσει γενικά δύο δοκιμές για να εντοπίσει τη διαρροή. Η πρώτη ονομάζεται δοκιμή πίεσης και χρησιμοποιείται για την αξιολόγηση της ακεραιότητας του υδραυλικού συστήματος. Σε κάθε γραμμή μπαίνει νερό και αν πέσει η πίεση σημαίνει ότι υπάρχει μια τρύπα σε αυτή τη γραμμή. Εάν το υδραυλικό σύστημα είναι υγιές, το πρόβλημα πρέπει να είναι στη δομή ή το κέλυφος της πισίνας. Εάν συμβαίνει αυτό, πρέπει να γίνει δοκιμή βαφής. Πώς λειτουργεί;

Αφού εντοπίσει οπτικά πιθανή ζημιά, ο τεχνικός σέρβις πισίνας θα εκτοξεύσει μια μικρή ποσότητα βαφής στην περιοχή για να δει εάν η ύποπτη διαρροή οδηγεί στην πραγματικότητα σε απώλεια νερού. Εάν η βαφή τραβήξει έξω από τη μπανιέρα, η ζημιά έχει βρεθεί. Αυτή η απλή και οικονομικά προσιτή δοκιμή είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στον εντοπισμό προβλημάτων επισκευής σε κάθε τύπο οικιακού μοντέλου.

Εύκολη αναγνώριση και συχνά φθηνή επιδιόρθωση, οι διαρροές δεν ταιριάζουν με έναν έμπειρο τεχνικό σέρβις πισίνας.

Σχολιάστε