Ο Εθνικός Κήπος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει γίνει ο αγαπημένος της Τουρκίας

Ο Εθνικός Κήπος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο έφερε στην πόλη ο δήμος του Καϊσέρι και είναι ο μεγαλύτερος Εθνικός Κήπος που άνοιξε στην Τουρκία, συνεχίζει να τραβάει πολλή προσοχή.

Ο Λαϊκός Κήπος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που τραβάει την προσοχή με το 1 εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα πρασίνου σε συνολική έκταση 1 εκατομμυρίου 260 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, που ολοκληρώθηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Αστικοποίησης και Κλιματικής Αλλαγής, ΤΟΚΙ και του Μητροπολίτη, ανατέθηκε στα 100 χρόνια της Δημοκρατίας.

Ο Εθνικός Κήπος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι ο μεγαλύτερος εθνικός κήπος που άνοιξε στην Τουρκία με έκταση 1 εκατομμύριο 260 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα. Ο δήμαρχος της Μητρόπολης Δρ. Ο Memduh Buyukkilic παρουσίασε τον Εθνικό Κήπο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα μέλη του Τύπου που εκπέμπουν τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο στην πόλη.

Ο δήμαρχος Buyukkilic, ο οποίος έδωσε στους δημοσιογράφους πληροφορίες για τον Εθνικό Κήπο στο τουριστικό όχημα, χαιρέτησε επίσης τους πολίτες που περπάτησαν και έκαναν ποδήλατο κατά τη διάρκεια της ξενάγησης.

Δηλώνοντας ότι ο δημόσιος κήπος έχει έκταση 1 εκατομμυρίου 260 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, ο Buyukkilic είπε: «Εκτός από την κουζίνα μας Kayseri, την οποία διαχειρίζεται ο δήμος της πόλης μας, υπάρχουν διάφοροι χώροι για πικνίκ, 15 ανδρικές και γυναικείες τουαλέτες, 15 αίθουσες προσευχής ανδρών και γυναικών το καθένα και 15 ανδρικές και γυναικείες τουαλέτες για άτομα με ειδικές ανάγκες.» «Δίπλα στο τζαμί υπάρχουν τζαμιά», είπε.

Ο δήμαρχος Buyukkilic είπε στη δήλωσή του: «Υπάρχει επίσης το λιβάδι εκδηλώσεων 60 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, το οποίο ονομάζουμε χώρο εκδηλώσεων, και εδώ πραγματοποιήσαμε τις Ημέρες Γαστρονομίας.» Εξήγησε ότι με την ανακοίνωσή του υπάρχουν όλων των ειδών οι φυσικές συνθήκες . σύστημα, μονάδες μπουφέ και αμφιθεατρικά καθίσματα και μπορεί να εξυπηρετήσει ειδικές εκδηλώσεις, όπως συναυλίες και φεστιβάλ.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Buyukkilic μίλησε για τη λίμνη, η οποία είναι η μεγαλύτερη βιολογική λίμνη στην Τουρκία και προσφέρει μια διαφορετική οπτική γιορτή κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας με τους φωτισμένους αεραγωγούς της, έκτασης 39 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, και επιτρέπει τη βιοδιήθηση με 16 χιλιάδες 500 υδρόβια φυτά . και είπε ότι η λιμνούλα ήταν από διάφορα υλικά και είχε διαφορετικό σχέδιο.Είπε ότι υπήρχαν και 4 γέφυρες.

Εξηγώντας ότι υπάρχουν 5 χιλιάδες θέσεις στάθμευσης σε διαφορετικές περιοχές, ο δήμαρχος Buyukkilic ανέφερε ότι η έκθεση Mimar Sinan διεξάγεται αυτή τη στιγμή στην γκαλερί KAYMEK και ότι ο χώρος της δεύτερης εκδήλωσης είναι 20 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα.

ΣΤΟ NOBODY NOBODY PROJECT

Το έργο περιλαμβάνει 2 λιβάδια εκδηλώσεων 60.000 τετραγωνικών μέτρων και 19.000 τετραγωνικών μέτρων, χώρο εγκατάστασης σκηνής, στύλους φωτισμού 25 μέτρων, σύστημα ήχου και ανακοινώσεων, περιβάλλουσες μονάδες πώλησης μπουφέ, καθίσματα αμφιθέατρο και ειδικές εκδηλώσεις όπως συναυλίες και φεστιβάλ κάθε είδους. των φυσικών συνθηκών.θα μπορεί να εξυπηρετήσει εκδηλώσεις.

Ενώ υπάρχει παιδική χαρά στον δημόσιο κήπο με 20 διαφορετικά χαρακτηριστικά και σχέδια σε 15 διαφορετικά σημεία, συμπεριλαμβανομένων παιδότοπων για ενήλικες και παιδικών ομάδων για άτομα με ειδικές ανάγκες, οι πολίτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τα ποδήλατα KAYBİS, που είναι υπηρεσία του δήμου, στο σχεδιασμένα τετράγωνα. στις εισόδους των πυλών, και τις βόλτες με ποδήλατο και ποδήλατο μήκους 3 χιλιομέτρων.Έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την ασφαλή και ομαλή απόλαυση της ποδηλασίας στην πίστα τρεξίματος.

Στον δημόσιο κήπο, που θα εξυπηρετεί με πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις για αθλητικές δραστηριότητες, έτοιμες για χρήση από τους πολίτες, υπάρχουν 2 γήπεδα ποδοσφαίρου, 5 γήπεδα τένις, 8 γήπεδα μπάσκετ, 2 γήπεδα beach volley, υπαίθρια γκρουπ γυμναστικής και χώροι γιόγκα. . .

Από την άλλη, όσοι θέλουν να κάνουν χειμερινά ή αθλήματα εσωτερικού χώρου θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ημιολυμπιακό κολυμβητήριο ανδρών και γυναικών, το γυμναστήριο, το spinning area, την αίθουσα pilates και τη σάουνα που βρίσκεται στο Healthy Living Center.

Ενώ η Εθνική Βιβλιοθήκη εξυπηρετεί επισκέπτες που θέλουν να μελετήσουν και να διαβάσουν βιβλία με ζεστή σούπα και τσάι, η Επαρχιακή Δημόσια Βιβλιοθήκη, που πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της, θα ανοίξει επίσης μια γκαλερί τέχνης που θα είναι το επίκεντρο της προσοχής για τους λάτρεις της τέχνης.

Είναι η μεγαλύτερη βιολογική λίμνη της Τουρκίας και προσφέρει μια οπτική γιορτή μέρα και νύχτα με τους φωτισμένους αεραγωγούς της, που καλύπτουν μια έκταση 39 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων και παρέχουν βιοδιήθηση με 16.500 υδρόβια φυτά. Υπάρχουν 10 διαφορετικά σχεδιασμένα γλυπτά, πάρκο εκπαίδευσης σκύλων, παιδική χαρά για ζώα, σιντριβάνια με μπολ για νερό και φαγητό.

Η λίμνη διαθέτει επίσης 4 γέφυρες με διαφορετικά σχέδια, τη δεύτερη μεγαλύτερη πίστα BMX στην Τουρκία, 2 πίστες skateboard, 326 καμέλιες οροφής και την κουζίνα Kayseri που διαχειρίζεται ο Μητροπολιτικός Δήμος, όπου οι πολίτες μπορούν να δοκιμάσουν λιχουδιές Kayseri, στον Εθνικό Κήπο Recep Tayyip Erdoğan . τέθηκε στην υπηρεσία του Καϊσέρι και όλης της Τουρκίας.

Kayseri, δήμος Kayseri
benediye365.com

Σχολιάστε