Ο Δήμος Yenimahale είναι έτοιμος για το χειμώνα με τις καθαρές πισίνες του Ihlas News Agency

Έτοιμος για το χειμώνα είναι ο δήμος Yenimahale στην Άγκυρα με 5 πισίνες και αθλητικά συγκροτήματα που έχουν τεθεί σε χρήση και διατηρούνται καθαρά.

Ο δήμος Yenimahale συνεχίζει με τον καθαρισμό των κολυμβητηρίων που φιλοξενούν περισσότερους από 10 χιλιάδες κατοίκους της πρωτεύουσας το καλοκαίρι. Οι πολίτες θα απολαμβάνουν το μπάνιο τους τους χειμερινούς μήνες σε πισίνες που διαθέτουν πιστοποιητικό ασφαλούς εξυπηρέτησης TSE Covid 19, πιστοποιητικό TSE 13811 Hygiene and Sanitation Management System και έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα υγιεινής. Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι, οι Hadji Shabanji, Turgut Ozakman, Bulent Ejevit, καθ. Ο Δρ. Η λεπτομερής χειμερινή συντήρηση ολοκληρώθηκε επίσης στην πισίνα και την κοινωνική εγκατάσταση Mehmet Haberal και Ata.

Εκτός από την κολύμβηση και τη φυσική κατάσταση, τα ομαδικά μαθήματα για παιδιά και ενήλικες συνεχίζονται αμείωτα σε εγκαταστάσεις 5 αστέρων από ειδικούς εκπαιδευτές πυγμαχίας, kickboxing, aikido, pilates, zumba, γιόγκα, καύσης λίπους, taekwondo και γυμναστικής. Με ανοιχτά μαθήματα με περιορισμένο αριθμό ποσοστώσεων, παιδιά και ενήλικες θα μάθουν και θα παραμείνουν υγιείς αυτόν τον χειμώνα.

Πολίτες που θέλουν να επωφεληθούν από τις εγκαταστάσεις ή να παρακολουθήσουν μαθήματα. 354 52 28-29 για την πισίνα και τις αθλητικές εγκαταστάσεις Bulent Ejevit, 251 81 80 για την πισίνα και τις αθλητικές εγκαταστάσεις Hadji Shabanji, Prof. Ο Δρ. Μπορείτε να εγγραφείτε και να λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες καλώντας στο 343 45 40-50 για την πισίνα και τις αθλητικές εγκαταστάσεις Mehmet Haberal, στο 566 00 03 για την πισίνα και τις αθλητικές εγκαταστάσεις Turgut Ozakman και στο 247 47 17 για την πισίνα και τις αθλητικές εγκαταστάσεις Ata.

Ο δήμος Yenimahale είναι έτοιμος για το χειμώνα με τις καθαρές πισίνες του

Source link

Σχολιάστε