Ο δήμος Kečioren υποστηρίζει τους αθλητές στην Ολυμπιακή πισίνα και στο αθλητικό κέντρο Etlik

Τελευταία ενημέρωση:

Η Ολυμπιακή πισίνα και το αθλητικό κέντρο Etlik, που βρίσκεται στον δήμο Kechioren, σημειώνει επιτυχίες σε διεθνείς αγώνες φιλοξενώντας τους αθλητές του αθλητικού συλλόγου Kechioren Baglum. Οι νέοι ξεχωρίζουν ως αθλητές που έχουν κερδίσει τα περισσότερα μετάλλια σε τουρκικά πρωταθλήματα και διεθνή τουρνουά για 3 συνεχόμενες χρονιές. Ο δήμαρχος του Kechioren Turgut Altinok τόνισε ότι η επιτυχία είναι αναπόφευκτη με τη στήριξη που δίνεται στον αθλητισμό και ευχαρίστησε τους αθλητές. Επίσης έχει διαπιστωθεί ότι έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την ανακαίνιση του κτιρίου.

Ολυμπιακή πισίνα Etlik, η οποία εξυπηρετεί σύμφωνα με τα ολυμπιακά πρότυπα στο δήμο Kechioren και Αθλητισμός Ο Kecioren έχει τα περισσότερα μετάλλια σε διεθνείς αγώνες στο κέντρο, το τραμπολίνο και το άλμα στον πύργο. Μπαγλούμ Ο αθλητικός σύλλογος φιλοξενεί τους αθλητές του.

Οι νέοι προπονούνται στην Ολυμπιακή πισίνα και στο αθλητικό κέντρο Etlik Τουρκία Τρέχουν από επιτυχία σε επιτυχία ως αθλητές που έχουν κερδίσει τα περισσότερα μετάλλια σε πρωταθλήματα και διεθνή τουρνουά για 3 συνεχόμενα χρόνια. Ταυτόχρονα, ο σύλλογος που παράγει τους περισσότερους εθνικούς αθλητές στο άλμα πύργου καταγράφεται ως Kechioren Baglum Sports Club.

Ο δήμαρχος Kecioren δήλωσε ότι η επιτυχία είναι αναπόφευκτη όταν παρέχεται σπορ και αθλητική υποστήριξη. Τουργκούτ Αλτινόκ«Είναι απαραίτητο να ενθαρρύνουμε τα παιδιά και τους νέους μας να αθλούνται. Η Ολυμπιακή πισίνα Etlik, που φτιάξαμε πριν από 20 χρόνια, δεν έχει αντίστοιχη πουθενά αλλού. Σήμερα, Τούρκοι και παγκόσμιοι πρωταθλητές εγκαταλείπουν τις εγκαταστάσεις μας όπου διεξάγονται αγώνες παγκόσμιας κλάσης. Αν υποστηριχθούν οι αθλητές, σίγουρα θα ακολουθήσει επιτυχία. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους αθλητές μας που έκαναν κάθε προσπάθεια για να τραγουδηθεί ο εθνικός μας ύμνος και να υψωθεί η σημαία μας», είπε.

Δηλώνοντας ότι έχουν πραγματοποιήσει ανακαινίσεις στις εγκαταστάσεις, ο Altynok είπε: «Όλη η συντήρηση των εγκαταστάσεων μας έχει γίνει ώστε οι αθλητές μας να μπορούν να αθλούνται σε ένα άνετο και ευρύχωρο περιβάλλον. Σημεία άλματος πύργων, σωλήνες ζεστού νερού, εναλλάκτες πλάκας Αντικαταστάθηκαν με νέα θερμική πισίνα και νερό ντους, σπασμένα πλακάκια, τζάμια και λάμπες. «Τα αποδυτήρια και τα ερμάρια έχουν ανακαινιστεί. Τα δάπεδα της κερκίδας, η βαφή, ο γενικός καθαρισμός και η διαρρύθμιση των εγκαταστάσεων έχουν ανακαινιστεί πλήρως», είπε. – ΑΓΚΥΡΑ

Πηγή: UAV

Source link

Σχολιάστε