Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΣΕΡ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΣΤΗΝ UNJE

Ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για την Παιδεία, τον Πολιτισμό, τη Νεολαία και τον Αθλητισμό της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας και ο βουλευτής του Ordu του AK Party, Mahmut Ozer, πραγματοποίησαν σειρά επισκέψεων και παρατηρήσεων στην Unye. Ο Οζέρ, ο οποίος συναντήθηκε με τους μουχτάρ στον Σύλλογο Μουχτάρ, εξέτασε επίσης την κατασκευή του Πολιτιστικού Κέντρου, του Bathypark και της Ολυμπιακής πισίνας και έλαβε πληροφορίες για τα έργα. Ο Ozer δήλωσε ότι δίνουν σημασία στο έργο Bathypark και είπε: «Ο πρόεδρός μας υλοποιεί πολλά σημαντικά έργα ένα προς ένα. Όταν ολοκληρωθούν αυτά τα έργα, το Ünye θα είναι μια περιοχή με πολύ καλύτερες δημοτικές υπηρεσίες. Θα προχωρήσει σε πολύ καλύτερο σημείο με πρόσθετη επένδυση. «Πραγματικά ανυπομονώ για αυτό το μέρος», είπε.

«ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΣ»

Ο πρώτος σταθμός του Mahmut Ozer, προέδρου της Εθνικής Επιτροπής για την Παιδεία, τον Πολιτισμό, τη Νεολαία και τον Αθλητισμό της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας και βουλευτή του Ordu του Κόμματος AK, ήταν η Ένωση Ünye Mukhtars. Ο Ozer, ο οποίος βρέθηκε μαζί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Διευθυντών, Hasan Chalishkan και τους διευθυντές, συνεχάρη τους διευθυντές για την ημέρα τους και είπε: «Τι μπορούμε να κάνουμε εκτός από αυτά, ειδικά αν δούμε τις υπηρεσίες που παρέχονται από τους δήμους μας και αξιολογήσει τις επενδύσεις αυτοπροσώπως; Πώς μπορούμε να αυξήσουμε την ικανότητα των πολιτών μας να λαμβάνουν υπηρεσίες; Αυτά τα κοιτάμε. Φυσικά, οι μεγαλύτεροι ενδιαφερόμενοι εδώ είναι οι διευθυντές μας. Οι διευθυντές μας είναι πολύ επιμελείς. Ο αξιότιμος Πρόεδρός μας δίνει κάθε υποστήριξη στους μουχτάρ για να εμφανιστούν πολύ ενεργά στο σύστημα ως τα κύρια συστατικά της δημοκρατίας. Ως εκ τούτου, εργαζόμαστε με τους διαχειριστές και τους δήμους μας για να επιταχύνουμε τη ροή όλων των διαδικασιών και υπηρεσιών από τοπικό σε κεντρικό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα αξιότιμα ​​στελέχη μας για τη συμβολή τους στη διαδικασία. “

«Η ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ»

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για την Παιδεία, τον Πολιτισμό, τη Νεολαία και τον Αθλητισμό της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας και ο βουλευτής Ordu του AK Party Mahmut Ozer επαίνεσε τα πρόσφατα επιτεύγματα της Unye στον τομέα της εκπαίδευσης και του εμπορίου και είπε: «Η Unye είναι μια από τις πόλεις στις οποίες έχουμε επενδύσει κυρίως σε τομείς εκπαίδευσης και εμπορίου πρόσφατα. Έχουμε συμπεριλάβει το Ünye στην ελεύθερη ζώνη. Ελπίζω ότι η διαδικασία ως προς αυτό θα ολοκληρωθεί γρήγορα. Μια πολύ σημαντική διαδικασία έχει ξεκινήσει σχετικά με τον αυτοκινητόδρομο Ünye-Akkuş-Niksar. Συνεχίζουμε να παρέχουμε κάθε είδους υποστήριξη για την αύξηση της ικανότητας απασχόλησης στο Ünye OIZ. Προσπαθούμε να κινητοποιήσουμε κάθε δυνατή ευκαιρία από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας μας για να αυξήσουμε την εξυπηρέτηση του αξιότιμου δημάρχου μας. «Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου στον αξιότιμο δήμαρχο μας για όλες τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει ενώπιόν σας και τις ποιοτικές υπηρεσίες που έχει προσφέρει στους πολίτες μας της Unje», είπε.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ÜNYE

Ο αναπληρωτής Ozer και η συνοδεία του επιθεώρησαν αργότερα τη συνεχιζόμενη κατασκευή του Πολιτιστικού Κέντρου Unje.

Ο Πρόεδρος της Περιφέρειας του Κόμματος AK Hassan Fakhri Alparslan δήλωσε τα εξής στην ενημέρωσή του για τη διαδικασία. «Το πολιτιστικό μας κέντρο, που θα έχει εσωτερικό χώρο 9.000 τετραγωνικών μέτρων, θα περιλαμβάνει 3 αίθουσες συνεδριάσεων και εκθεσιακούς χώρους. Σε συνάντησή μας με τον εργολάβο είπε ότι η κατασκευή θα ολοκληρωθεί σε περίπου 8 μήνες. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους όσους έβαλαν ένα τούβλο σε αυτή τη διαδικασία».

Ο δήμαρχος της Unje Hussain Tawli ανέφερε στη δήλωσή του: «Οι οικοδομικές εργασίες ξεκίνησαν εκ νέου με την επίλυση του Πολιτιστικού μας Κέντρου, το οποίο αποτελεί χρόνιο πρόβλημα της Unje για μεγάλο χρονικό διάστημα, με το άγγιγμα του υπουργού μας. Συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του Πολιτιστικού Κέντρου, το οποίο επαναδιαγωνίστηκε για περίπου 230 εκατομμύρια TL. Τέλος, η ανάδοχος εταιρεία από την Ünbel A.Ş., 100% θυγατρική του Δήμου Ünye, έκανε τη συγκεκριμένη σύμβαση. Αυτό δείχνει ότι αυτή η δουλειά δεν πρόκειται να σταματήσει άλλο. Είμαστε επίσης ικανοποιημένοι με αυτή τη δουλειά. Ευχαριστώ όσους συνέβαλαν», είπε.

Στη δήλωσή του σχετικά με την κατασκευή του Πολιτιστικού Κέντρου, ο πρόεδρος της επαρχίας Ordu του AK Party, Selman Altash, είπε: «Από την ίδια τη διαδικασία, βλέπουμε ότι όλες οι προεκλογικές υποσχέσεις που δώσαμε με τον σεβαστό υπουργό μας έχουν πλέον γίνει πραγματικότητα».

Ο αναπληρωτής Mahmut Ozer επεσήμανε ότι η κατασκευή του Πολιτιστικού Κέντρου εκκρεμεί από το 2021 και είπε: «Το Ενωσιακό Πολιτιστικό Κέντρο ήταν μια επένδυση που εκκρεμούσε από το 2021, ξεκίνησε και αφαιρέθηκε από το επενδυτικό πρόγραμμα. Εκείνη την ημέρα, όταν μου τέθηκε αυτό το θέμα κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, συναντήθηκα με τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Μεχμέτ Νούρι Ερσόι. Χάρη σε αυτόν δεν μας απογοήτευσε και μας ενέταξε ξανά στο επενδυτικό πρόγραμμα με επένδυση 230 εκατ. λιρών που ανέφερε ο δήμαρχος μας. Βλέπετε, οι σχετικές με την κατασκευή διαδικασίες εδώ θα ξεκινήσουν τώρα που έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός. Όπως ανέφερε ο αξιότιμος δήμαρχος μας, όλες οι δεσμεύσεις και τα σχέδια σχετικά με το σκυρόδεμα έχουν υλοποιηθεί. «Ελπίζουμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως σε 8 μήνες, δηλαδή το 2024, το πολιτιστικό κέντρο της Unje δεν θα είναι πλέον πρόβλημα», είπε.

Αναπληρωτής ΟΣΕΡ: «ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΠΑΡΚΟΥ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΑΤΙΩΝ»

Ο επόμενος σταθμός για τον αναπληρωτή Ozer και τη συνοδεία του ήταν το Bathypark, ένα από τα οραματικά έργα του Ünye. Αξιολογώντας το σημείο που έφτασε στο Batipark, όπου οι εργασίες συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς, ο δήμαρχος Tavli είπε: «Χτίζουμε το Batipark, το οποίο έχει έκταση 70 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα και επιπλέον 20 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, στην περιοχή μας Golevi. Σε αυτήν την περιοχή όπου η πυκνότητα πληθυσμού είναι σημαντικά υψηλή, δημιουργούμε έναν χώρο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά, οι νέοι, οι αδελφές, οι ηλικιωμένοι και οι ανάπηροι πολίτες μας. Εδώ δημιουργούμε επίσης μαγνητικά sandboxes. Ολοκληρώσαμε τα έργα υποδομής και τώρα περάσαμε σε έργα ανωδομής στο έργο μας. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπουργό μας που συνέβαλε και μας στήριξε στη διαδικασία», είπε.

Δηλώνοντας ότι τα πράγματα στο Bathypark είναι πολύ σημαντικά για το Ünye, ο αναπληρωτής Ozer είπε: «Το να φέρεις μια τόσο όμορφη περιοχή δίπλα στη θάλασσα, όπου θα γίνονται κάθε είδους δραστηριότητες, θα προσφέρει μια πολύ ωραία επέκταση για το Ünye. Θα πάει το Ünye ένα βήμα παραπέρα όσον αφορά την ποιότητα της ανθρώπινης ζωής. Ο πρόεδρος μας υλοποιεί πολλά σημαντικά έργα ένα προς ένα. Όταν ολοκληρωθούν αυτά τα έργα, το Ünye θα είναι μια περιοχή με πολύ καλύτερες δημοτικές υπηρεσίες. Θα προχωρήσει σε πολύ καλύτερο σημείο με πρόσθετη επένδυση. «Πραγματικά ανυπομονώ για αυτό το μέρος», είπε και ευχαρίστησε τον δήμαρχο Tavli.

Τελευταίος σταθμός του αναπληρωτή Ozer ήταν η συνεχιζόμενη κατασκευή της Ημιολυμπιακής πισίνας. Μετά τις έρευνές του εδώ, έφυγε από τον αναπληρωτή Ozer Unye.

Source link

Σχολιάστε