Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του Κέντρου Νεολαίας, Αθλητισμού και Αναπήρων Sezai Karakoc στο Sultangazi.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, (DHA) – Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του Κέντρου Νέων, Αθλητισμού και Αναπήρων Sezai Karakoc, του οποίου η κατασκευή ξεκίνησε στην περιοχή Sultangazi Esentepe.

Η εγκατάσταση διαθέτει αθλητικά γήπεδα και εσωτερική πισίνα, ενώ λειτουργεί και Κέντρο ΑμεΑ, που θα βοηθήσει τα άτομα με ειδικές ανάγκες να προσαρμοστούν στην καθημερινότητα. Ο δήμαρχος Σουλτανγκαζή Λεω. Ο Abdurrahman Dursun είπε ότι η εγκατάσταση, η οποία θα εξυπηρετεί τη νεολαία, θα πάρει το όνομα του ποιητή και συγγραφέα Σεζάι Καρατς.

“ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕΖΑΪ ΚΑΡΑΚΟΤΣ ΘΑ ΖΕΙ ΕΔΩ”

Ο δήμαρχος Σουλτανγκαζή Λεω. Ο Abdurrahman Dursun είπε: «Έχουμε εξοπλίσει όλα τα μέρη της περιοχής μας με πολιτιστικά κέντρα και εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης. Ονομάζουμε αυτά τα μέρη από πρόσωπα που έχουν ιδιαίτερη σημασία στην ιστορία της χώρας μας, προκειμένου να μεγαλώσουμε γενιές που είναι στενά δεμένες με τις ρίζες μας. Ονομάζουμε αυτό το κέντρο για τη νεολαία, τον αθλητισμό και τα άτομα με ειδικές ανάγκες στην περιοχή μας Esentepe από τον Sezai Karakoç, ο οποίος έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της λογοτεχνίας. «Το κέντρο μας θα ξεκινήσει να εξυπηρετεί σε σύντομο χρονικό διάστημα», είπε.

Το κέντρο νεότητας διαθέτει αίθουσες συμβουλευτικής, ομαδικές/ατομικές αίθουσες μελέτης, ημιολυμπιακή πισίνα 4 λωρίδων, χώρους άθλησης και μελέτης, αίθουσα συνεδριάσεων και χώρο λόμπι.
Σχολιάστε