ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 13 ΠΙΣΙΝΩΝ

Ολοκληρώθηκαν τα 13 ημιολυμπιακά κλειστά κολυμβητήρια που κατασκεύασε ο δήμος Βαν, με στόχο τις ίσες ευκαιρίες στον αθλητισμό και την ανάπτυξη των θαλάσσιων σπορ.

13 εσωτερικές πισίνες κατασκευάζονται στο πλαίσιο του «Sports Van Project», που υλοποιήθηκε με πρωτοβουλίες του κυβερνήτη του Βαν και του αντιδημάρχου του δήμου Μητροπολίτη Οζάν Μπαλτσί. Οι πισίνες, χτισμένες σε έκταση 980 τετραγωνικών μέτρων, είναι ημιολυμπιακών διαστάσεων, με διαστάσεις 25m x 12m. Οι πισίνες, των οποίων η πρόχειρη κατασκευή έχει ολοκληρωθεί και γεμίζουν με νερό, περιλαμβάνουν αποδυτήρια, καμπίνες ντους και διοικητικούς χώρους.

Σε λίγο καιρό θα ολοκληρωθούν οι ίσες ευκαιρίες στον αθλητισμό, τα μαθήματα κολύμβησης, η ανακάλυψη νέων ταλέντων στο χώρο των θαλάσσιων σπορ και οι πισίνες που θα χρησιμοποιήσουν ενεργά οι μαθητές σε κολυμβητικές δραστηριότητες.

Στο πλαίσιο του έργου, κατασκευάζονται δύο πισίνες στις περιοχές Edremit και Ipekjolu και μία πισίνα στις περιοχές Erçish, Muradiye, Saraj, Tushba, Gurpinar, Chatak, Ozalp, Chaldiran και Bahcesaray.

Το περιεχόμενο αυτό δημοσιεύτηκε από το Τμήμα Τύπου, Εκδόσεων και Δημοσίων Σχέσεων.

Source link

Σχολιάστε