Νέα αθλητική εγκατάσταση στο Sarrier

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Ο δήμαρχος του Sarier, Shukru Genc, ​​επιθεώρησε την εγκατάσταση, η πρόχειρη κατασκευή της οποίας αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο. Ο δήμαρχος Genc έδωσε επίσης τα καλά νέα ότι εάν είναι κατάλληλο, θα κατασκευαστεί κοινωνική εγκατάσταση στον τελευταίο όροφο της αθλητικής εγκατάστασης.
Ο μηχανικός κατασκευής Osman Orsoglu, ο οποίος έδωσε τεχνικές πληροφορίες για την κατασκευή του αθλητικού συγκροτήματος, είπε: «Το κτήριο μας είναι ένα έργο που αποτελείται από 7 ορόφους με εμβαδόν 8 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων και ένα χώρο στάθμευσης. Περιέχει μια ημιολυμπιακή πισίνα. Ένα ωραίο έργο που αποτελείται από γυμναστήρια και σάουνα. Στην αρχή του έργου εφαρμόσαμε γεωτεχνικά τρεις χιλιάδες μέτρα διάτρητου σωρού. Εφαρμόσαμε ένα υποστηριζόμενο και πρόβολο σύστημα υποστήριξης. Αυτή τη στιγμή χύνουμε τον πρώτο όροφο μας. Το αδειάζουμε σε μέρη. Εφαρμόζουμε σύστημα μετάτασης στο δάπεδο. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μας κανονικού ορόφου, θα έχουμε ακόμη 3 ορόφους. «Θα ολοκληρώσουμε καλά το έργο μέσα σε 1 μήνα και με χαρά θα το παρουσιάσουμε στην υπηρεσία των ανθρώπων μας», είπε.

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Η Semra Jan, ειδικός σε θέματα ασφάλειας στην εργασία στον κατασκευαστικό κλάδο, είπε ότι δόθηκε σημασία στην ασφάλεια των εργαζομένων και είπε: «Δεν είχαμε ατύχημα μέχρι στιγμής. Η ασφάλεια των συναδέλφων μας που εργάζονται στο πεδίο είναι πολύ σημαντική για εμάς. Λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα. Δεδομένου ότι ο χώρος είναι λίγο στενός, παρακολουθούμε συνεχώς τους συναδέλφους μας», είπε.

Ο Διευθυντής Τεχνικών Υποθέσεων Veisel Kahraman, ο οποίος επισκέφτηκε το εργοτάξιο μαζί με τον δήμαρχο Genc, ​​τόνισε το γεγονός του σεισμού και είπε: «Προσθέτουμε ένα νέο στα κτίρια υπηρεσιών μας. Κατασκευάζουμε ένα αντισεισμικό κτίριο. Μετά από αυτό που βιώνουμε σήμερα, κατανοούμε καλύτερα τη σημασία αυτού. «Σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιηθεί ως κέντρο συντονισμού καταστροφών σε περίπτωση πιθανής καταστροφής από σεισμό», είπε.

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ SARIJER

Δηλώνοντας ότι έχουν φέρει τη δική τους αθλητική αίθουσα στο δήμο Sarier, ο δήμαρχος Shukru Genc είπε: «Στόχος μας είναι να φέρουμε αυτού του είδους τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Sarier. Θα έχουμε ένα γυμναστήριο που δεν είναι ειδικά προς ενοικίαση. Έχουμε ασκούμενους από την ημέρα που ξεκίνησε η κατασκευή μας. Αυτός ο χώρος έγινε και χώρος εκπαίδευσης πολιτικών μηχανικών. Η κατασκευή προχωρά πολύ καλά. Θα τελειώσουμε την πρόχειρη κατασκευή στα τέλη Νοεμβρίου. Σκοπεύουμε να τελειώσουμε την πρόσοψη και την πισίνα και να τα βάλουμε σε χρήση μέσα σε λίγους μήνες. Σχεδιάζουμε να χτίσουμε μια κοινωνική εγκατάσταση στον τελευταίο όροφο, εάν είναι κατάλληλο. «Οι άνθρωποι μας θα αποκτήσουν μια όμορφη αίθουσα», είπε.

Ο δήμαρχος του Sarier, Shukru Genç, ευχαρίστησε επίσης τους εργαζομένους για τα μέτρα που ελήφθησαν όσον αφορά την ασφάλεια στην εργασία και είπε: «Αυτή την περίοδο μπορεί να συμβούν απίστευτα ατυχήματα στις κατασκευές. Υπάρχουν πολλές απώλειες. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λήψη αυτής της προφύλαξης. Η κατασκευή γίνεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αλλά ακόμη και η απώλεια της ζωής ενός ανθρώπου θα ήταν σαν ένα ματωμένο κτίριο, και δεν το επιτρέψαμε ποτέ. Κατασκευάσαμε εκατό χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα για το δημαρχείο μας. Ούτε ένα άτομο δεν είχε αιμορραγία από τη μύτη εκεί. Τα εργοτάξια είναι τα πιο δύσκολα μέρη για να ληφθούν προφυλάξεις. Οι φίλοι ενδέχεται να μην τηρούν τις απαραίτητες προφυλάξεις στην επιθυμία τους να ολοκληρώσουν την εργασία το συντομότερο δυνατό. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους μας που ήταν ενδελεχείς με την επιθεώρηση».

Το αθλητικό συγκρότημα, του οποίου η κατασκευή σχεδιάζεται να ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο, είναι χτισμένο σε έκταση 8 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων. Το αθλητικό συγκρότημα που αποτελείται από 6 ορόφους θα διαθέτει ημιολυμπιακή εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο και διάφορες αίθουσες άθλησης, καθώς και κλειστό χώρο στάθμευσης.

Source link

Σχολιάστε