Μεγάλο ενδιαφέρον για φορητές πισίνες – haberci18.com

Μεγάλο ενδιαφέρον

Στο πλαίσιο του προγράμματος No One Who Can Swim της Επαρχιακής Διεύθυνσης Νεολαίας και Αθλητισμού Chankiri. Μεγάλο ενδιαφέρον εκδηλώνεται για τις μεταγραφικές πισίνες που ίδρυσε, 2 στο Κέντρο, 4 στις Περιφέρειες και συνολικά 6.

Η Επαρχιακή Διεύθυνση Νεολαίας και Αθλητισμού έχει εγκαταστήσει φορητές πισίνες στο Chankiri Center, στο Eldivan, στο Kurshunlu, στο Korgun και στο Shabanozu, ώστε τα παιδιά να μπορούν να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες και να μάθουν κολύμπι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Εδώ τα παιδιά απολαμβάνουν τη διασκέδαση στη φορητή πισίνα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και μαθαίνουν να κολυμπούν.

Τα παιδιά ηλικίας 7-14 ετών λαμβάνουν μία ώρα εκπαίδευσης σε ομάδες, από τις 10.00 έως τις 18.00, με τη συνοδεία εκπαιδευτών και ναυαγοσωστών, 6 ημέρες την εβδομάδα. Οι αδειοδοτημένοι αθλητές που αθλούνται σε διαφορετικούς κλάδους έχουν επίσης τη δυνατότητα να κολυμπούν ομαδικά ορισμένες ημέρες της εβδομάδας.

«2 χιλιάδες 634 παιδιά επωφελούνται από φορητές πισίνες»

Σημειώνεται ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για φορητές πισίνες στο Κέντρο και τις συνοικίες. Από τα καλοκαιρινά αθλητικά σχολεία, τα παιδιά ενδιαφέρονται περισσότερο για την κολύμβηση.

2.634 παιδιά εγγράφηκαν στις φορητές πισίνες που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του έργου «Κανείς δεν ξέρει να κολυμπάει». Το ρεκόρ για αιτήσεις ανάλογα με την πληθυσμιακή χωρητικότητα βρίσκεται στην περιοχή Eldiwan. 1.930 παιδιά στο Κέντρο, 506 στο Eldivan, 83 στο Kurshunlu, 62 στο Shabanozu και 53 στο Korgun λαμβάνουν εκπαίδευση κολύμβησης σε φορητές πισίνες. Τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν με ασφάλεια στις πισίνες, οι οποίες συντηρούνται και καθαρίζονται καθημερινά, με τη συνοδεία εκπαιδευτών και ναυαγοσωστών.

«Το χαμόγελο των παιδιών μας είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός μας»

Ο επαρχιακός Διευθυντής Νεολαίας και Αθλητισμού Sadiq Ak δήλωσε: «Ο μοναδικός μας στόχος είναι να φωτίσουμε και να διασκεδάσουμε τις ζωές των παιδιών μας, που είναι παγιδευμένα στον εικονικό κόσμο, τα tablet, τα τηλέφωνα και τον ψηφιακό κόσμο, με τις αθλητικές μας δραστηριότητες, μέσα σε τρεις μήνες. περίοδο κατά τις καλοκαιρινές διακοπές. Η εγγύηση για το μέλλον μας, η ελπίδα για το μέλλον μας, είναι να δροσίζουμε τα παιδιά μας στη ζέστη του καλοκαιριού. όσο μπορούμε.

Με κάθε νέο έτος και σεζόν, εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι περισσότερα παιδιά θα εκπαιδεύονται στην κολύμβηση αυξάνοντας τον αριθμό των πισινών. Γιατί βιώνουμε μεγάλη ευτυχία με τα παιδιά μας. «Χρησιμοποιούμε κάθε ευκαιρία με σύνθημα «Τα χαμόγελα των παιδιών μας είναι ο μεγαλύτερος πλούτος μας» και προς αυτή την κατεύθυνση ζητάμε από το υπουργείο μας», είπε.

Σχολιάστε