Ιδέες για τον επανασχεδιασμό της υπάρχουσας πισίνας σας

Είτε έχετε βαρεθεί την ίδια παλιά εμφάνιση της πισίνας σας είτε θέλετε να την βελτιώσετε ώστε να ταιριάζει με την εμφάνιση ενός νέου σπιτιού ή τοπίου, σκεφτείτε έναν επανασχεδιασμό σε αντίθεση με μια εντελώς νέα πισίνα. Οι πισίνες μπορούν να επανασχεδιαστούν όχι μόνο για να εξοικονομήσετε χρήματα για το κόστος κατεδάφισης μιας παλιάς και την κατασκευή μιας νέας, αλλά και για να προσαρμόσετε την πισίνα σας για να της δώσετε μια εντελώς νέα εμφάνιση.

Αλλαγή μεγέθους και σχήματος

Μπορεί να μην συνειδητοποιείτε ότι η υπάρχουσα πισίνα σας μπορεί να εμβαθύνει, να επεκταθεί, να διευρυνθεί ή ακόμα και να αναδιαμορφωθεί χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνικές πισίνας από σκυρόδεμα. Δεν δεσμεύεστε από το τρέχον στυλ και το μέγεθός σας. Αυτά είναι υπέροχα νέα, αν θέλετε να μετατρέψετε μια ρηχή πισίνα σε μια πισίνα στην οποία μπορείτε να βουτήξετε ή ίσως να αλλάξετε το σχήμα για να φιλοξενήσει το νέο σας σπίτι ή τις προσθήκες εξωραϊσμού.

Αλλαγή σχεδίων και εμφάνισης πισίνας

Το χρώμα του εσωτερικού γύψου φινιρίσματος, της βαφής και των πλακιδίων μπορεί να αλλάξει για να δημιουργήσει μια εντελώς νέα εμφάνιση. Με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία πισίνας, μπορείτε να αποκτήσετε ένα φινίρισμα χαλαζία Spectrum που διατίθεται σε ποικιλία υφών και χρωμάτων και μπορεί να συμπληρωθεί με πλακάκια επώνυμων σχεδιαστών. Μπορείτε να επενδύσετε λίγο επιπλέον στον επανασχεδιασμό της πισίνας σας και να αποκτήσετε επίσης ένα μοτίβο μωσαϊκού πλακιδίων που μπορεί να προσαρμοστεί στο συγκεκριμένο σχέδιο σχεδίασής σας.

Προσθήκη μερικών επιπλέον δυνατοτήτων

Με τον επανασχεδιασμό της πισίνας, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά που μπορούν πραγματικά να βελτιώσουν την κολυμβητική σας εμπειρία. Ο εξωραϊσμός της πισίνας, όπως πρόσθετα πλακόστρωτα, κουτιά φυτειών κήπου, διακοσμητική περίφραξη, υπερυψωμένες πλατφόρμες για χαλάρωση και υδάτινα στοιχεία όπως σιντριβάνια και τοίχοι νερού προσθέτουν οπτικά ελκυστικά στοιχεία.

Ο νέος φωτισμός, ιδιαίτερα αυτός που μπορεί να αλλάξει χρώματα κάτω από το νερό μπορεί να είναι αρκετά ενδιαφέρον. Οι λειτουργίες του σπα είναι επίσης δημοφιλείς, ειδικά αν θέλετε ένα μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ζεστούς, παλλόμενους πίδακες νερού για να απαλύνετε τους μυϊκούς πόνους και τους πόνους.

Κάνοντας τον επανασχεδιασμό σας πραγματικότητα

Όσον αφορά τις πισίνες και τον επανασχεδιασμό τους, είναι καλύτερο να συνεργαστείτε με μια επαγγελματική εταιρεία πισίνας για να διασφαλίσετε ότι οι ιδέες σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Ένας επαγγελματίας μπορεί να σας καθοδηγήσει σε έναν επανασχεδιασμό και να σας ενημερώσει για το τι είναι δυνατό, δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης της πισίνας σας. Θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια σταθερή εκτίμηση του κόστους καθώς και ένα χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του έργου, λαμβάνοντας υπόψη τις οικοδομικές άδειες και τις προδιαγραφές. Ο επανασχεδιασμός της πισίνας σας είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν δεν θέλετε να κατεδαφίσετε την παλιά σας και να ξεκινήσετε από την αρχή.

Σχολιάστε