ΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ HISARCIK – Bilecik News

Έχει αναφερθεί ότι το πρώτο σκάψιμο έχει γίνει στο έργο των Ιαματικών Λουτρών, το οποίο θα υλοποιήσει ο δήμος του Χισαρτζίκ.

Δηλώνοντας ότι έχουν κάνει άλλη μια τεράστια θερμική επένδυση καθώς ο δήμος Hisarcık, ο δήμαρχος Fatih Çalişkan είπε: «Ξεκινήσαμε την κατασκευή του έργου οθωμανικής αρχιτεκτονικής ιαματικών λουτρών, για άνδρες και γυναίκες, σε κλειστό χώρο 2 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων στο τις θερμικές εγκαταστάσεις Esire. Την κατασκευή του ιαματικού λουτρού θα πραγματοποιήσουμε μαζί με το τεχνικό μας προσωπικό και τους εργαζόμενους στα Τεχνικά Έργα του δήμου μας. Αργότερα στις εγκαταστάσεις θα ενσωματωθεί και υδάτινο πάρκο. Στην περιοχή μας. Ας είναι χρήσιμο και ωφέλιμο για την περιοχή μας. Η περιοχή μας και οι θερμικές εγκαταστάσεις Esire θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται και να αναπτύσσονται. «Όλα καλά για το Χισαρτζίκ μας», είπε.

Το έργο των ιαματικών λουτρών, το οποίο έχει έναν εσωτερικό χώρο 2 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων για άνδρες και γυναίκες, συμπεριλαμβανομένων χαμάμ, ιαματική πισίνα, scrub, αφρός, σάουνα, ντους, τουαλέτα, αποδυτήρια και σαλόνια, θα κοστίσει περίπου 30 εκατομμύρια. TL και θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες. – UAV

Source link

Σχολιάστε