«Θα είναι κέντρο έλξης» – Gazet3

Ο δήμαρχος Μεχμέτ Ζεϊμπέκ, ο οποίος εξέτασε τις επενδύσεις στο Αφιονκαραχισάρ, είπε ότι η πλατεία Μπεντεστέν θα είναι το κέντρο έλξης με τον εξωραϊσμό, τα παγκάκια, τις πισίνες και τους φωτογραφικούς χώρους.

Ο δήμαρχος Μεχμέτ Ζεϊμπέκ επιθεώρησε επί τόπου τις τρέχουσες επενδύσεις στο Αφιονκαραχισάρ. Ο Ζεϊμπέκ, ο οποίος επιθεώρησε την οδό Gastronomy, το Slave Inn, την πλατεία Bedesten και το Γραφείο Γάμων, το οποίο βρίσκεται υπό αποκατάσταση, έλαβε πληροφορίες από τις ομάδες για την τελευταία κατάσταση των εργασιών. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, το ζεϊμπέκικο έλαβε αιτήματα από πολίτες.

ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Ο Ζεϊμπέκ δήλωσε ότι οι εργασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς στην οδό Γαστρονομίας, η οποία είναι ένα από τα έργα στον τομέα της γαστρονομίας στο Αφιονκαραχισάρ, τη γαστρονομική πόλη που έχει καταγραφεί στην UNESCO.

Ανέφερε ότι στην οδό Γαστρονομίας παράγονται και προωθούνται τοπικά προϊόντα σε αρμονία με την ιστορική υφή. Zaybek; «Εδώ, οι επισκέπτες μας θα μπορούν να δουν πώς φτιάχνονται τα καταχωρημένα προϊόντα της Afionkarahisar, της Πόλης της Γαστρονομίας, αλλά και να αγοράσουν». «Η κατασκευή μας συνεχίζεται με ταχύτητα», είπε.

“ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ”

Ο Ζεϊμπέκ, ο οποίος στη συνέχεια μετακόμισε στην πλατεία Bedesten, είπε ότι το Kadinanalar, το σύμβολο του Afionkarahisar, θα μεταφερθεί στην πλατεία Bedesten και είπε ότι η πλατεία θα γίνει κέντρο έλξης με τον εξωραϊσμό, τα παγκάκια, τις πισίνες και τους χώρους φωτογραφιών. . Ο Seebeck είπε: «Η πλατεία Bedesten είναι σύμβολο της πόλης μας ως τόπος κοινωνικής συγκέντρωσης που αντανακλά την ιστορική υφή της πόλης μας και περιέχει πολλές αναμνήσεις. Με το έργο εξωραϊσμού στοχεύουμε να αναπτύξουμε την πλατεία με πιο λειτουργικό, αισθητικό και οικολογικό τρόπο. “Ελπίζω ήδη ότι θα ωφελήσει το Αφιονκαραχισάρ μας”, είπε.

«ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ “ΚΕΡΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΕΝΕΙΣ”

Ο Seebeck, ο οποίος είδε επίσης τις συνεχιζόμενες εργασίες αποκατάστασης στο ιστορικό κτήριο που είναι γνωστό ως Slave and Marriage Office, είπε: «Έχουμε αποκαταστήσει πολλές από τις κληρονομιές των προγόνων μας και τις επικαιροποιήσαμε και συνεχίζουμε να το κάνουμε. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να διατηρήσουμε τα ιστορικά μας κτίρια και να παραδώσουμε αυτά τα μέρη στις μελλοντικές γενιές. Θα ολοκληρώσουμε την αποκατάσταση το συντομότερο δυνατό και θα την θέσουμε στην υπηρεσία των ανθρώπων μας. «Θα συνεχίσουμε να ανακαλύπτουμε τις ιστορικές αξίες και τον πολιτιστικό πλούτο της πόλης μας», είπε..>>>Alkan Kurt

Source link

Σχολιάστε