Η Havza Local Products and Covered Marketplace έληξε

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών παρτέρι και σκυροδέματος δαπέδου, που απαιτούν αρκετό χρόνο, ξεκίνησαν οι μεταλλοδομικές εργασίες της Hawza Local Products and Covered Market.

Επίσκεψη σε τοπικά προϊόντα και μια σκεπαστή αγορά όπου οι εργασίες συνεχίζονται. Ο δήμαρχος της Havza, Sebahatin Ozdemir, το μέλος του δημοτικού συμβουλίου της Havza, Kazim Yildiz, ο πρόεδρος του AK Party της Περιφέρειας Havza, Mustafa Kurkmazli, ο πρόεδρος της Ένωσης Havza Mukhtari, Adem Sahin, ο πρόεδρος του Αγροτικού Πιστωτικού Συνεταιρισμού Ο Ilica, ο Seydahmet Sahin και οι αξιωματούχοι του οικισμού Bakhcelievler Chalin έλαβαν τις πληροφορίες σχετικά με τα συμβατικά έργα της εταιρείας, του επικεφαλής του οικισμού Bakhcelievler. και τις υποδομές που θα κατασκευαστούν και αντάλλαξαν απόψεις για έργα αναβάθμισης.

Ο δήμαρχος της Havza Sebahatin Ozdemir; Δηλώνοντας ότι το έργο για τα τοπικά προϊόντα και την καλυμμένη αγορά υλοποιείται σε συνεργασία με τη Διοίκηση Περιφερειακής Ανάπτυξης του Έργου Ανατολικής Μαύρης Θάλασσας (ΔΟΚΑΠ). «Με την ολοκλήρωση των εργασιών παρτέρι και σκυροδέματος δαπέδου, ξεκινήσαμε χαλυβουργικές κατασκευές στα τοπικά μας προϊόντα και στην στεγασμένη αγορά. «Θα ολοκληρώσουμε το έργο τοπικών προϊόντων και καλυμμένης αγοράς, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς, το συντομότερο δυνατό και θα το προσφέρουμε στην υπηρεσία των πολιτών μας», είπε.

Πρόεδρος Ozdemir; «Εργαζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για να εκπληρώσουμε τις υποσχέσεις που δώσαμε στους συμπολίτες μας. Τα τοπικά προϊόντα, που είναι μια από τις σημαντικές ανάγκες της περιοχής μας, θα σώσουν τους ανθρώπους μας, τους επισκέπτες που έρχονται στην περιοχή μας, τους παραγωγούς που παράγουν τοπικά προϊόντα και τους εμπόρους της αγοράς από τη σκόνη και τη ζέστη το καλοκαίρι και το κρύο και τη λάσπη το χειμώνα. Η ποιότητα των υπηρεσιών έχει αυξηθεί δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους μας να ψωνίζουν σε ένα υγιές, αξιοπρεπές και υγιεινό περιβάλλον.Ελπίζουμε να ολοκληρώσουμε το έργο μας και το έργο της εσωτερικής αγοράς σε σύντομο χρονικό διάστημα και να το θέσουμε στην υπηρεσία των ανθρώπων μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρό μας κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τους αρμόδιους υπουργούς μας, τους βουλευτές μας, τον Πρόεδρο του ΔΟΚΑΠ μας κ. Hakan Gultekin και την ομάδα του για την υλοποίηση του έργου μας. «Εύχομαι καλή τύχη στον νομό μας και στους εμπόρους μας». Αυτός είπε.

Ο δήμαρχος Havza Sebahatin Ozdemir και η συνοδεία του επιθεώρησαν αργότερα την ημιολυμπιακή πισίνα του Δήμου Havza, η κατασκευή της οποίας ολοκληρώθηκε, και την υπό κατασκευή περιοχή πάρκου στην οδό Hilmi Tunali στην περιοχή Degirmenustu.

Ο δήμαρχος της Havza, Sebahatin Ozdemir, είπε ότι ενώ εργάζονται για το μέλλον της Havza, αναπτύσσουν επίσης κοινωνικούς χώρους διαβίωσης που χρειάζονται οι άνθρωποι.

Σχολιάστε