Επισκόπηση του St Lucia Holidays

Η Αγία Λουκία είναι ένα μικρό αρχιπέλαγος νησιών στην Καραϊβική. Παρά το μικρό της μέγεθος, η Αγία Λουκία προσελκύει εκατομμύρια τουρίστες. Αυτή η μαζική εισροή τουριστών είχε ως αποτέλεσμα την τεράστια ανάπτυξη των τουριστικών υποδομών και εγκαταστάσεων. Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει κατανοήσει τη σημασία της ίσης μεταχείρισης τόσο των οικογενειών όσο και των ρομαντικών ζευγαριών. Αυτή η συνειδητοποίηση είχε ως αποτέλεσμα ίσες τουριστικές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.

Οικογενειακές Διακοπές στην Αγία Λουκία

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η St Lucia είναι γνωστή για τις εξαιρετικές επιλογές οικογενειακών διακοπών της. Υπάρχει μια τεράστια έκταση από παραλίες με λευκή άμμο που προσφέρει πολλές ευκαιρίες για κολύμπι, καταδύσεις και σέρφινγκ, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων. Για τα παιδιά, μπορείτε εύκολα να βρείτε πολλά λούνα παρκ και χώρους διασκέδασης με όλες τις σύγχρονες βόλτες και gadget. Οι ζώνες βιντεοπαιχνιδιών – μια από τις πιο αγαπημένες ασχολίες των παιδιών – υπάρχουν επίσης σε κάθε μεγάλο ξενοδοχείο καθώς και σε μεγάλα τουριστικά θέρετρα.

Δύο τύποι οικογενειακών διακοπών είναι διαθέσιμοι στην Αγία Λουκία:

o Οικογενειακές διακοπές με μικρότερα παιδιά

Αυτός ο τύπος οικογενειακών διακοπών απευθύνεται σε εκείνους τους γονείς που έχουν μικρότερα παιδιά και θέλουν ασφαλείς και άνετες διακοπές σε ένα ωραίο μέρος. Αυτό το ωραίο μέρος είναι η Αγία Λουκία, καθώς είναι γνωστή για μια οικογενειακή ατμόσφαιρα χωρίς καμία ταλαιπωρία ή κινδύνους. Τα μικρά παιδιά μπορούν να απολαύσουν τις βόλτες στο λούνα παρκ ή τη διασκέδαση και μπορούν επίσης να κάνουν μια βουτιά στις πισίνες υπό την επίβλεψη των γονιών τους.

o Οικογενειακές διακοπές με μεγαλύτερα παιδιά

Τα μεγαλύτερα παιδιά δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς και μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στους γονείς τους. Καθώς μεγαλώνουν, θέλουν μεγάλες ευκαιρίες διασκέδασης και διασκέδασης και δεν ικανοποιούνται εύκολα με τίποτα. Ευτυχώς, η St-Lucia προσφέρει μερικές επιλογές σε αυτά τα παιδιά. Οι πύλες βιντεοπαιχνιδιών και τα εφηβικά στέκια υπάρχουν στην St-Lucia που μπορούν να επιτρέψουν σε αυτούς τους εφήβους να περάσουν καλά. Επιπλέον, τα έφηβα παιδιά μπορούν εύκολα να απολαύσουν ορισμένα αθλήματα ενηλίκων όπως σέρφινγκ, κολύμβηση με αναπνευστήρα ή καταδύσεις. Μπορούν επίσης να κάνουν εκδρομές πεζοπορίας και να εξερευνήσουν τον πολιτισμό των νησιών.

Αγία Λουκία Διακοπές για ζευγάρια

Οι υπέροχες ρομαντικές διακοπές στην St-Lucia είναι το όνειρο αμέτρητων ταξιδιωτών του μέλιτος. Το δέλεαρ των παραλιών, της υπέροχης νυχτερινής ζωής και των εξωτικών ξενοδοχείων αιχμαλωτίζει τη φαντασία των ρομαντικών πουλιών. Είναι ενδιαφέρον ότι η St Lucia ήταν αρχικά ένας εντελώς ρομαντικός προορισμός με πολύ λίγες ευκαιρίες για οικογενειακές διακοπές. Αν και τώρα εξυπηρετεί έναν αρκετά μεγάλο αριθμό οικογενειών, η παλιά δόξα των ρομαντικών εκδρομών εξακολουθεί να παραμένει.

Οι ρομαντικές διακοπές στην St-Lucia περιλαμβάνουν πολλά πράγματα. Η πρώτη και κύρια επιλογή κάθε επισκεπτόμενου ζευγαριού είναι να βρει ένα σχετικά διαχωρισμένο μέρος στην παραλία για να περάσετε λίγη ώρα χαλαρώνοντας στον ήλιο. Πολλά μέρη έξω από την κύρια τουριστική περιοχή είναι εκεί που δεν έχουν πολύ κόσμο και μπορεί κανείς να περάσει υπέροχα. Επιπλέον, πολλά ξενοδοχεία και θέρετρα προσφέρουν την δυνατότητα ιδιωτικών παραλιών που συνοδεύονται από ιδιωτικές παραθαλάσσιες βίλες, μεταξύ άλλων.

Σχολιάστε