Είναι καλή ιδέα η αγορά Μεταχειρισμένης Υπέργειας Πισίνας;

Η χρήση πάνω από το έδαφος πισίνες μπορεί να είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση. Στην πραγματικότητα, το 20 τοις εκατό των εγκαταστάσεων μας είναι χρησιμοποιημένες πισίνες. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε όταν επιδιώκετε αυτήν την προσπάθεια. Δεν προτείνω καμία πισίνα άνω των 5 ετών λόγω προβλημάτων σκουριάς. Οποιοδήποτε μεγαλύτερο από αυτό, να είστε προσεκτικοί. Μην σκεφτείτε μια πισίνα που είναι θαμμένη στην πλαγιά ενός λόφου ή έχει πολλή επίχωση γύρω της. Μπορεί να φαίνεται καλό από έξω, αλλά πιστέψτε με, κάθε μέρος αυτής της πισίνας που έρχεται σε επαφή με βρωμιά και υγρασία υπόκειται σε σκουριά και διάβρωση. Αναζητήστε μια πισίνα που είναι εντελώς πάνω από το έδαφος (χωρίς επίχωση).

Τα μέρη της πισίνας που επηρεάζονται από τη σκουριά θα περιλαμβάνουν το κανάλι του κάτω τοίχου, τις πλάκες ποδιών, το υλικό και το κάτω άκρο του τοίχου της πισίνας. Ο δεύτερος τομέας ανησυχίας είναι το skimmer και η επιστροφή. Και πάλι, ψάξτε για σκουριά, διάβρωση και ρωγμές στο skimmer και στον τοίχο. Η ελαφριά επιφανειακή σκουριά μπορεί να λειανθεί σε αυτή την περιοχή και να βαφτεί, αλλά οποιαδήποτε διάβρωση περνά μέσα από το μέταλλο δεν είναι καλή. Σχεδιάστε να αγοράσετε μια νέα επένδυση και πλαστική επένδυση. Οι φλάντζες για το skimmer και την επιστροφή θα πρέπει επίσης να αντικατασταθούν. Η επένδυση θα συρρικνωθεί όταν η πισίνα αποστραγγιστεί και θα γίνει εύθραυστη μαζί με την πλαστική επένδυση που περνά πάνω από την επένδυση στο πάνω μέρος του τοίχου για προστασία. Θα κοιτούσα επίσης το φίλτρο και τους σωλήνες κατά τη λειτουργία για ρωγμές και διαρροές. Ελέγξτε το νερό και δείτε πώς φαίνεται ενώ το φίλτρο λειτουργεί, εάν είναι πράσινο και θολό, ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα με το φίλτρο. Εάν έχει φίλτρο άμμου, σχεδιάστε να πάρετε νέα άμμο και τέλος, μην σκεφτείτε ποτέ μια πισίνα που δεν έχει συναρμολογηθεί γιατί υπάρχει πάντα μεγάλη πιθανότητα να λείπει κάτι. Καλή τύχη!

Για να δείτε βήμα προς βήμα φωτογραφίες από εγκαταστάσεις πισίνας και έργα αναδιαμόρφωσης, μη διστάσετε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

Σχολιάστε