Διαφορετικοί τύποι σύγχρονων τραπεζιών μπιλιάρδου

Τα παιχνίδια στην πισίνα ήταν πάντα ένα δημοφιλές άθλημα εσωτερικού χώρου. Για να καλύψουν τις απαιτήσεις των ενθουσιωδών, οι βιομηχανίες κατασκευάζουν διάφορους τύπους τραπεζιών. Έρχονται με διάφορα χαρακτηριστικά, τα οποία είναι μοναδικά ανάλογα με τα σχέδιά τους.

Τα τραπέζια μπιλιάρδου συνήθως διαθέτουν επαγγελματικό καπάκι για καλύτερη και ανθεκτική αναπήδηση με πολύ πιο μοναδικό σχεδιασμό. Ως εκ τούτου, αυτός ο σχεδιασμός παρέχει σε τραπέζια μπιλιάρδου και σνούκερ ένα τέλειο επίπεδο, το οποίο είναι το κλειδί για τη βελτίωση του παιχνιδιού. Υπάρχουν, φυσικά, αρκετές εταιρείες που κατασκευάζουν αυτά τα τραπέζια σνούκερ και μπιλιάρδου από τα οποία μπορείτε πάντα να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στα γούστα και τις προτιμήσεις σας. Ωστόσο, το καλό με τις περισσότερες από αυτές τις εταιρείες είναι ότι διαθέτουν μια σελίδα οδηγού αγοραστή στον ιστό, την οποία μπορείτε πάντα να επισκεφτείτε για να σας βοηθήσει να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι θέλετε για το παιχνίδι μπιλιάρδου σας.

Παρακάτω είναι μερικοί από τους διαφορετικούς τύπους σχεδίων που εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία.

Ο Πλοηγός

Αυτό το σχέδιο έρχεται με χαρακτηριστικά που είναι ειδικά κατασκευασμένα για να συμπληρώσουν μια σύγχρονη διακόσμηση. Έχει τοποθετηθεί με μαξιλάρια Jarrah με κρυφές τσέπες και αποκλειστικά πόδια από ανοξείδωτο ατσάλι, τα οποία είναι καλά βελτιωμένα. Το πιο σημαντικό, με το συμπαγές πλαίσιο από χάλυβα, δεν χρειάζεστε τις παραδοσιακές βάσεις. Για να τα επιστέψουν όλα, τα σύγχρονα τραπέζια μπιλιάρδου, τα οποία είναι 8 πόδια. σε μέγεθος, έχουν τέσσερα πόδια σε σύγκριση με τα τυπικά μοντέλα με 6 πόδια.

Pool Champ Special

Αυτό είναι ένα ακόμη σχέδιο των σύγχρονων τραπεζιών μπιλιάρδου που είναι πολύ ιδανικό για σνούκερ και παιχνίδια μπιλιάρδου. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ράγες σκληρού ξύλου δίνοντάς του ένα σκληρό φινίρισμα για να αντιστέκεται στις γρατσουνιές. Αν ψάχνετε για ένα κατάλληλο τραπέζι σε προσιτή τιμή, τότε καλό θα ήταν να πάτε για το Pool Champ Special. Είναι παρόμοιο με το τραπέζι του μπιλιάρδου Titan αλλά σχετικά χαμηλή τιμή. Αυτό το μοντέλο αποτελείται από ένα πλαίσιο ακριβείας και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει καλή αναπήδηση και είναι ανθεκτικό όπως και άλλα τραπέζια.

Τραπέζι μπιλιάρδου BT Deluxe Slate

Από την άλλη πλευρά, αυτός ο τύπος τραπεζιού επιτρέπει καλύτερο παιχνίδι. Οι περισσότεροι από εκείνους τους ανθρώπους που έχουν αυτό το είδος τραπεζιού, το επαίνεσαν για το καλύτερο παιχνίδι που προσφέρει στους παίκτες. Το πλαίσιο ακριβείας του δίνει τέλεια στήριξη για τον σχιστόλιθο και καλή ισοπέδωση. Μελέτες δείχνουν ότι μεταξύ άλλων σχεδίων για τραπέζι μπιλιάρδου, το τραπέζι BT Deluxe Slate έχει τη μεγαλύτερη αναπήδηση. Επιπλέον, με το σκληρό φινίρισμά του, δεν θα το δείτε ποτέ να ξεκολλάει καθώς αντιστέκεται σε κάθε κανονικό χτύπημα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κατά τη χρήση. Η ευελιξία του είναι εξαιρετική καθώς μπορεί να διαρκέσει έως και 10 χρόνια και άνω.

Επαγγελματικό τραπέζι μπιλιάρδου BT

Αν ψάχνετε για ένα υψηλής ποιότητας τραπέζι μπιλιάρδου, τότε αυτό σας παρέχει όλα όσα ψάχνετε. Είναι κατασκευασμένο με σκληρό ξύλο επίπλων KD που του δίνει ένα επαγγελματικό καπάκι και τέλειο φινίρισμα από σκληρή, εύκαμπτη λάκα πολυουρεθάνης 2 pac για αντοχή στα τσιπ και στις γρατσουνιές.

Σχολιάστε