Διατήρηση της πισίνας σας ασφαλή

Α, καλοκαίρι. Τι καλύτερος ήχος υπάρχει από τα παιδιά που παίζουν χαρούμενα στην οικογενειακή πισίνα; Το να κρατάς όλους χαρούμενους είναι εύκολο, αλλά για να τους κρατάς ασφαλείς γύρω από το νερό χρειάζεται λίγη δουλειά, ξεκινώντας από την ίδια την πρόσβαση στην πισίνα. Σίγουρα είναι υπέροχο να έχετε πισίνα, αλλά αν είναι κάτι περισσότερο από μια μικρή φουσκωτή πισίνα που κινείται στην αυλή, θα πρέπει να λαμβάνετε προφυλάξεις ως προς το ποιος και πότε οι άνθρωποι μπορούν να έχουν πρόσβαση στον χώρο της πισίνας.

Στην ιδανική περίπτωση, ο χώρος της πισίνας θα πρέπει να είναι περιφραγμένος. Υπάρχει ειδική περίφραξη που μπορείτε να πάρετε, η οποία είναι πολύ πιο δύσκολο να αναρριχηθεί από την κανονική περίφραξη, γεγονός που καθιστά πολύ πιο δύσκολο για οποιονδήποτε να φτάσει στο νερό χωρίς επίβλεψη. Φυσικά με το φράχτη θα χρειαστείτε μια πύλη, κατά προτίμηση μια που είναι δύσκολο να ανοίξει. Αυτές τις μέρες μπορείτε πραγματικά να αποκτήσετε πύλες που κλείνουν μόνοι σας, οι οποίες είναι ιδανικές για όταν πρέπει να περάσετε με αντικείμενα στα χέρια σας, γεγονός που καθιστά δύσκολο να πιάσετε και να κλείσετε την πύλη πίσω σας. Αυτά τα κλείστρα πύλης λειτουργούν με τη δράση της πύλης και απλώς κλείνουν μόνα τους. Εξαιρετικό χαρακτηριστικό ασφαλείας, ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά που τους αρέσει να σας ακολουθούν παντού.

Η διατήρηση των επιπέδων των χημικών ουσιών σε ασφαλές επίπεδο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών θα βοηθήσει επίσης να διατηρηθούν τα παιδιά χαρούμενα και υγιή ενώ κολυμπούν. Το πολύ χλώριο θα κάψει τα μάτια και θα κάνει άβολο το κολύμπι, ενώ το πολύ λίγο θα προκαλέσει τη δημιουργία βακτηρίων και φυκιών στην πισίνα, καθιστώντας επίσης επικίνδυνο και άβολο το κολύμπι. Στα περισσότερα καταστήματα διατίθενται κιτ για έλεγχο των επιπέδων χημικών το νερό και πρέπει να χρησιμοποιείται εβδομαδιαία.

Ο έλεγχος των παιχνιδιών πισίνας για διαρροές και θραύση είναι επίσης πολύ σημαντικός για την ασφάλεια της πισίνας. Κανείς δεν θέλει να βρίσκεται σε ένα floatie που χάνει αέρα ή να παίζει με ένα παιχνίδι που έχει αιχμηρές άκρες σε ένα διάλειμμα. Όχι μόνο μπορεί να σας βλάψουν κομμάτια αδέσποτου πλαστικού αν το πατήσετε, αλλά μπορεί επίσης να μπουν στα έργα της πισίνας και να το χαλάσουν επίσης.

Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αρμόδια επίβλεψη ενηλίκων όταν τα παιδιά κολυμπούν. Δεν πρέπει ποτέ να αφήνετε τα παιδιά χωρίς επίβλεψη, ανεξάρτητα από το τι. Τα πράγματα μπορούν να συμβούν γρήγορα σε μια πισίνα και ποτέ δεν θα συγχωρούσες τον εαυτό σου αν συμβεί κάτι ενώ έβγαινες να πιεις ένα ποτό ή απαντούσες στο τηλέφωνο.

Οι πισίνες και η έξοδος έξω είναι τα χαρακτηριστικά του καλοκαιριού. Κάντε αυτό ένα ασφαλές και απολαύστε!

Σχολιάστε