Γιατί πρέπει να εγκαταστήσετε μια πισίνα πάνω από το έδαφος;

Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες πισίνες, οι υπέργειες πισίνες είναι χτισμένες σε υπερυψωμένο χώρο, δηλαδή πάνω από το έδαφος. Κάποιοι θεωρούν ότι είναι πιο οικονομικές από τις υπόγειες πισίνες. Για πιο μόνιμη αίσθηση, μπορείτε να χτίσετε καταστρώματα γύρω του. Παρακάτω δίνονται μερικοί λόγοι για τους οποίους επιλέξατε:

– Προσιτή τιμή: Σε σύγκριση με το συνολικό κόστος κατασκευής μιας πισίνας, αυτές μπορούν να κλαδευτούν και να εγκατασταθούν με πολύ μικρότερο κόστος.

– Εγκατάσταση: Η διαδικασία εγκατάστασης πάνω από την πισίνα και το κατάστρωμα είναι συντομότερη. Βρείτε έναν έμπειρο και ασφαλισμένο εγκαταστάτη για να εκτελέσει την εργασία για εσάς. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το σωστό φίλτρο και αντλίες.

– Άδειες: Ελέγξτε με τους κανόνες ασφαλείας και προφύλαξης της πολιτείας στην οποία διαμένετε. Πρέπει να έχετε άδειες για τη δημιουργία μιας. Εκτός από ορισμένοι νόμοι αναφέρουν επίσης ποια μέτρα ασφαλείας πρέπει να ληφθούν, όπως η κατασκευή φράχτη γύρω από το κατάστρωμα της πισίνας πάνω από το έδαφος ή η εγκατάσταση συναγερμών.

– Συντήρηση: Απαιτούν χαμηλό χρόνο συντήρησης. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για συχνή φθορά. Η μόνη συντήρηση που χρειάζεται είναι να φροντίζετε τα φίλτρα, να αλλάζετε νερό και να το διατηρείτε καθαρό από σκόνη. Ορισμένες πάνω από τις πισίνες διαθέτουν επίσης καλύμματα. Έτσι, όταν δεν χρησιμοποιείται, καλύψτε το εντελώς για προστασία.

– Σχεδιασμός: Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες τυποποιημένες πισίνες. Ανάλογα με τον χώρο που έχετε και τον πολύ μεγάλο που θέλετε να είναι, μπορείτε να αγοράσετε ένα. Τα καταστρώματα της πισίνας είναι κυρίως ξύλινα. Καλό είναι να τοποθετήσετε μεγαλύτερα καταστρώματα αν το σπίτι έχει μεγάλες οικογένειες.

– Ασφάλεια: Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, κάντε την πισίνα ασφαλή για τα παιδιά. Θα πρέπει να τοποθετηθούν πύλες και κιγκλιδώματα για προστασία. Δεδομένου ότι η πισίνα είναι χτισμένη σε ύψος, η πτώση από εκεί μπορεί να είναι επιβλαβής.

– Κινητικότητα: Απολαμβάνουν την κινητικότητα, που σημαίνει ότι μπορούν να μεταφερθούν από το ένα μέρος στο άλλο σε περίπτωση που αλλάξετε κατοικία. Αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τη δημοτικότητά του.

Σχολιάστε