Αυτοκόλλητο Sapanza από την AK Women – Αφιερώνω

Οι επισκέψεις στην περιφέρεια της προέδρου του γυναικείου κλάδου του AK Party Yasemin Turan και της αντιπροσωπείας της συνεχίζονται χωρίς επιβράδυνση.


Ο δήμαρχος Turan και η αντιπροσωπεία του ξεκίνησαν αρχικά την επίσκεψή τους επισκεπτόμενοι τον Περιφερειάρχη Abdurezak Kanpolat στο γραφείο του. Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν τον νεοδιορισθέντα πρόεδρο της περιφέρειας Sapança του AK Party, Şafak Başoğlu. Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τον δήμαρχο της περιοχής Ozcan Ozen για να ενημερωθεί για έργα και δραστηριότητες στην περιοχή και αναχώρησε. Ο δήμαρχος Yasemin Turan ξεκίνησε την περιοδεία του επισκεπτόμενος τον νεοδιορισθέντα Διευθυντή Εθνικής Παιδείας Serkan Korkmaz.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Κέντρο Νεότητας Kirkpinar, το οποίο έφερε στην περιοχή ο δήμος Sapança και άνοιξε με ημιολυμπιακή πισίνα, υδάτινο πάρκο και αμφιθέατρο, έλαβαν πληροφορίες για το κέντρο. Επιθεώρησαν την περιοχή του έργου Kurtkoy Park και την περιοχή του πάρκου γειτονιάς Tepebashi, τα οποία είναι μεταξύ των έργων που δημιούργησε ο δήμος της περιοχής για κοινωνικούς χώρους και χώρους δραστηριότητας για κάθε γειτονιά.

Η δήμαρχος Yasemin Turan και η αντιπροσωπεία της επισκέφτηκαν την περιοχή που προσφέρεται στο κοινό, όπως αθλητικό εξοπλισμό και πυρόδεντρα στην περιοχή αναψυχής Istanbuldere, ένα άλλο έργο του Δήμου Sapanca που προσθέτει αξία στην περιοχή. Επίσης, δεν ξέχασαν να επισκεφτούν το Παρατηρητήριο Gol Mahalesi, το οποίο θα αποκαλύψει την ομορφιά της Sapancha με τα 45 μπαλκόνια θέασης.

Ο δήμαρχος Yasemin Turan και η αντιπροσωπεία του Women’s Branch, που πραγματοποίησαν επιτόπιες επιθεωρήσεις και έλαβαν πληροφορίες στις περιοχές που επισκέφθηκαν, πήγαν στην περιοχή Akçay Fevziye, όπου ο δήμος Sakarya πραγματοποίησε εργασίες ασφαλτόστρωσης και ο Δήμος Sapanca παρείχε ποδηλατόδρομο .

Αφού επισκέφτηκαν το καφενείο χωρίς εμπόδια, που έφερε στην περιοχή ο δήμος Sapança, το οποίο είναι ένα σημαντικό έργο για την κοινωνικοποίηση κάθε ατόμου της κοινωνίας, ήταν καλεσμένοι του προέδρου του Συλλόγου Αναπήρων Sapança, Cemil Ertug, και οι φίλοι του.

Στη συνέχεια, επισκεφτήκαμε το κέντρο παραγωγής Fidan A.Ş στη Sapanca, που ανήκει στον δήμο της πόλης Sakarya, και τον Αναπλ. Ο Δρ. Η αντιπροσωπεία αποχώρησε μετά από ενημέρωση του Turkay Turkoglu σχετικά με την καλλιέργεια και την τοποθέτηση των δενδρυλλίων.

Μετά την επίσκεψη, η πρόεδρος του γυναικείου κλάδου Yasemin Turan και η αντιπροσωπεία της θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το μέλος του Συμβουλίου Sapança Ayşe Kosemen, την πρόεδρο του παραρτήματος γυναικών της περιοχής Arzu Akcaj, τον περιφερειάρχη Abdurezak Kanpolat, τον δήμαρχο της περιοχής Özcan Ozen και ο δήμαρχος της περιοχής που τους φιλοξένησε κατά την επίσκεψή τους. ευχαρίστησε τον Şafak Başoğlu για τη φιλοξενία τους και έφυγε από την περιοχή.

Source link

Σχολιάστε