Αποχέτευση και καθαρισμός σπιτιών αναπήδησης

Τα Bounce Houses μπορούν να είναι τόποι αναπαραγωγής βακτηρίων. Είτε νοικιάζετε ένα bouncer, είτε είστε ιδιοκτήτης του moon bounce σας είτε έχετε μια εταιρεία ενοικίασης φουσκωτών, βεβαιωθείτε ότι η μονάδα διατηρείται απολυμασμένη και καθαρισμένη. Εάν νοικιάζετε, εξαρτάται από την εταιρεία ενοικίασης να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσει ότι ο εξοπλισμός ενοικίασης είναι απολυμανμένος και καθαρός. Εάν διαθέτετε το κάστρο σας είτε για προσωπική χρήση είτε ως επιχείρηση, παρακάτω θα βρείτε τα βήματα που χρησιμοποιούμε όταν καθαρίζουμε τα φουσκωτά μας.

Βήμα 1

Φουσκώστε το κάστρο αναπήδησης. Μόλις φουσκώσει, μπείτε και αφαιρέστε τυχόν χαλαρά υπολείμματα. Αφού μαζευτούν τυχόν συντρίμμια, σκουπίζουμε τη μονάδα, συμπεριλαμβανομένων των κολόνων και του διχτυού.

Βήμα 2

Μόλις το φουσκωτό είναι απαλλαγμένο από υπολείμματα και βρωμιές, ξεκινάμε τη διαδικασία απολύμανσης. Ενεργοποιήσαμε ένα προϊόν που χρησιμοποιούν πολλά σχολεία για να καθαρίσουν τα στρώματα γυμναστικής και πάλης τους. Ονομάζεται Matt-Kleen και μπορεί να αγοραστεί σε συγκέντρωση από το γαλόνι για περίπου $55. Αυτό είναι πολύ ισχυρό και μπορεί να αραιωθεί για να κάνει περίπου 60 γαλόνια. Μόλις ανακατέψουμε τη φόρμουλα μας, ψεκάζουμε τα φεγγαράκια μέσα και έξω, τις κολόνες και το πάτωμα αναπήδησης. Απλώς σκουπίστε με ένα στεγνό πανί.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό. Για ένα εμπορικό σπίτι αναπήδησης, οι διαστάσεις 13′ x 13′ ή 15′ x 15′, μπορεί να διαρκέσουν περίπου 15 λεπτά. Ως εταιρεία ενοικίασης πρέπει να κάνετε την εταιρεία σας να ξεχωρίζει έναντι του ανταγωνισμού. Τα σπίτια αναπήδησης που νοικιάζετε είναι η τηλεφωνική σας κάρτα και ο καλύτερος τρόπος για να λάβετε επαναλαμβανόμενες επιχειρήσεις και παραπομπές. Ένα καθαρό και απολυμασμένο φουσκωτό προϊόν μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μην αγνοήσετε αυτή τη διαδικασία.

Σχολιάστε