Ανακαίνιση πισίνας πίσω αυλής

Η αναδιαμόρφωση της πισίνας σας μπορεί να κάνει δραματική διαφορά στην εμφάνιση και την αίσθηση του σπιτιού και της αυλής σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ανακαινίσετε, να αναδιαμορφώσετε και να δημιουργήσετε ξανά την πισίνα της αυλής σας, από απλές προσθήκες έως ένα πιο περίπλοκο έργο αναδιαμόρφωσης.

Μπορείτε να προσθέσετε ένα σπα ή φωτισμό που αλλάζει χρώμα, να αναδείξετε το εσωτερικό σας με ένα διαρκές χρωματικό φινίρισμα από χαλαζία, να φέρετε αυτοματισμούς με εύκολους ψηφιακούς ελέγχους ή να απολαύσετε τον απόλυτο απαλό καθαρισμό χωρίς προβλήματα.

αξεσουάρ

Μια πισίνα στην πίσω αυλή μπορεί να δημιουργήσει το τέλειο υπαίθριο σκηνικό. Τα υδάτινα χαρακτηριστικά όπως ρυάκια, καταρράκτες, σιντριβάνια, κήποι με νερό ή ακόμα και λίμνες με υδρόβια φυτά και ψάρια προσθέτουν ομορφιά και απόλαυση στις πισίνες. Υπάρχουν επίσης πολλά καλλυντικά χαρακτηριστικά όπως υαλότουβλοι, αρνητικές άκρες, ένθετα πλακιδίων, φωτισμός οπτικών ινών και έγχρωμος σοβάς και αδρανή.

Προσθέστε άλλη διάσταση στην πισίνα σας με πολλές επιλογές καταστρώματος. Ειδικές επιστρώσεις σκυροδέματος, πλακάκια, σχιστόλιθοι ή τούβλα μπορούν να κάνουν την πισίνα σας επέκταση της υπάρχουσας αρχιτεκτονικής του σπιτιού σας. Τα καταστρώματα πολλαπλών επιπέδων είναι επίσης μια επιλογή και προσφέρουν θέσεις για τραπέζια πικνίκ, έπιπλα βεράντας ή ζαρντινιέρες. Τα έπιπλα βεράντας και τα σαλόνια χρησιμεύουν ως ήσυχα μέρη για χαλάρωση και μπορείτε να προσθέσετε ένα στοιχείο διασκέδασης με παιχνίδια πισίνας και αξεσουάρ πισίνας.

Μια ανεξάρτητη ή μόνιμα εγκατεστημένη ψησταριά αποτελεί εξαιρετική προσθήκη στην πισίνα. Ένα pool bar είναι επίσης μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε στυλ πισίνας, καθώς σας επιτρέπει να σερβίρετε αναψυκτικά δίπλα στην πισίνα χωρίς να χρειαστεί να αφήσετε ποτέ το νερό.

Ράφια μαυρίσματος, μπαρ για κολύμβηση, πάγκοι σπα είναι επιπλέον επιλογές που πρέπει να εξετάσετε. Με τα τηλεχειριστήρια, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε μεγάλο μέρος της λειτουργικής διαδικασίας. Εγκαθιστώντας τηλεχειριστήρια από το εσωτερικό του σπιτιού σας, μπορείτε να ελέγξετε την πισίνα, το σπα, τις θερμάστρες, τον φωτισμό, τα καλύμματα και πολλά άλλα. Αυτή η τεχνολογία σας επιτρέπει επίσης να προγραμματίσετε την περιοχή της πισίνας σας. Μπορείτε να αποκτήσετε ασφάλεια λέιζερ. φράχτες? καλύμματα ασφαλείας πισίνας? φωτιστικά και αυτοματοποιημένα καθαριστικά πισίνας.

Εξωραϊσμός

Προσθέστε μια πινελιά χρώματος στις πισίνες σας. Το τροπικό φύλλωμα και το πλούσιο πράσινο θα προσθέσουν βάθος και χρώμα στην αυλή σας και θα δημιουργήσουν έναν βοτανικό παράδεισο. Χρησιμοποιήστε φράκτες, περιφράξεις και τοίχους αντιστήριξης για ιδιωτικότητα και ασφάλεια.

Φωτισμός

Προσθέστε ή τροποποιήστε τον φωτισμό της πισίνας για να επεκτείνετε τη διασκέδαση δίπλα στην πισίνα σας μέχρι τα βράδια. Στην πραγματικότητα, ο φωτισμός μπορεί να αλλάξει ολόκληρη τη διάθεση της πισίνας τη νύχτα. Τα φώτα χαμηλού προφίλ ή τα φώτα τοπίου δίνουν διακριτικό φωτισμό γύρω από την περίμετρο και τα υποβρύχια φώτα και τα φώτα οπτικών ινών μπορούν να δώσουν στους κολυμβητές μια πολύχρωμη υποβρύχια οθόνη.

Φίλτρο

Η απόκτηση ενός νέου φίλτρου μπορεί να σημαίνει καθαρότερο, καθαρότερο νερό που σημαίνει πιο όμορφη πισίνα και λιγότερη συντήρηση. Μια νέα αντλία μπορεί να εξοικονομήσει ηλεκτρική ενέργεια και να βελτιώσει τη ροή του νερού, γεγονός που μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες εμφάνισης βακτηρίων ή προβλημάτων χημείας του νερού. Και οι θερμαντήρες σπα νέας τεχνολογίας θερμαίνονται πιο γρήγορα, είναι πιο ασφαλείς και μερικές φορές μπορούν να σας επιτρέψουν να θερμάνετε την πισίνα σας.

Σχολιάστε